Eyebrow Styling Days 31/1-1/2-2/2-3/2

GRACIOUSCOSMETICS lanceert de allernieuwste techniek van Semi Permanente make-up voor uw wenkbrauwen, nl. MPM!! MPM is een afgeleide van de Japanse Tebori techniek wat betekent ‘met de hand beeldhouwen’. Bij deze unieke techniek maken we gebruik van verschillende configuraties van chirurgische nano-naalden in verschillende vormen en grootten. Met de gepatenteerde

GRACIOUSCOSMETICS lanceert de allernieuwste techniek van Semi Permanente make-up voor uw wenkbrauwen, nl. MPM!!

MPM is een afgeleide van de Japanse Tebori techniek wat betekent ‘met de hand beeldhouwen’. Bij deze unieke techniek maken we gebruik van verschillende configuraties van chirurgische nano-naalden in verschillende vormen en grootten. Met de gepatenteerde hoek van 45° en de techniek van de zachte skinlift om pigment onder de huid te brengen, verwezenlijken we lijnen en effecten om een semipermanente look voor iedereen te garanderen. Dit alles zonder de huid te traumatiseren. Voor iedere behandeling, een andere naald, een andere kleur, een ander effect.
GRACIOUSCOSMETICS biedt 4 technieken aan van semipermanente make-up voor uw wenkbrauwen:
Lifting en filling
Schaduw/ombre
Hairstrokes (microblading)
Combinatie schaduw met hairstrokes
Wil jij kennismaken met MPM boek dan nu uw gratis intake online (menu ‘beauty’ MPM-intake) of telefonisch 0471/60.72.84.
Tijdens deze Eyebrow styling days, krijgen de eerste 5 klanten die een MPM-wenkbrauwbehandeling boeken, 20% korting!
Voor prijzen: zie website menu ‘beauty’
Ontdek nu de NIEUWE generatie van Semi Permanente make-up voor uw wenkbrauwen en sta elke ochtend op met een stralend ‘look’!

0
Feed

Schrijf een reactie