NIEUW EN EXCLUSIEVE GELAATSBEHANDELING

“DERMA IR FACIAL EGF + HA HYDRO” Een unieke, complete verjongingsbehandeling van uw gelaat met een gegarandeerd resultaat na de 1ste behandeling. Dit is dé ultieme, exclusieve non-surgical facelift! Voor wie? Vrouwen & mannen met een fotoverouderde huid, rijpere huid, Acné littekens of andere, verslapte huid met diepe groeven &

“DERMA IR FACIAL EGF + HA HYDRO”

Een unieke, complete verjongingsbehandeling van uw gelaat met een gegarandeerd resultaat na de 1stebehandeling.
Dit is dé ultieme, exclusieve non-surgical facelift!
Voor wie? Vrouwen & mannen met een fotoverouderde huid, rijpere huid, Acné littekens of andere, verslapte huid met diepe groeven & rimpels en pigmentvlekken. De behandeling is niet geschikt voor personen met actieve Acné of andere ontstekingen.
Inhoud: volledige Facial met Microneedling apparaat met een mix van 2 steriele serums:
EGF Regenere + SH-Oligopeptide-1 = groeifactor: dit is een natuurlijk eiwit samengesteld uit 53 aminozuren, het heeft het vermogen om de celcyclus van onze huidcellen te reguleren op het niveau van ontwikkeling, vernieuwing en overleving ervan. EGF-groeifactor bepaalt de toename van keratinocyten & fibroblasten welke essentieel zijn in de aanmaak van lichaamseigen collageenvezels. Het bevat ook regenererende en antioxiderende hulpstoffen. Dit unieke serum gaat dus via de microkanaaltjes die de Dermapen maakt, rechtstreeks inwerken in de huidcellen en een verandering teweegbrengen in de groeistructuur, hierdoor zal het lichaamseigen collageen opnieuw gestimuleerd worden. Als resultaat krijg je een vermindering van huidverslapping, rimpels, groeven, fijne lijntjes, littekens, ouderdomsvlekken en kraaienpootjes. EGF geeft uw gelaat een complete verjongingskuur!
HA HYDRO = pure niet- gereticuleerde Hyaluronzuur (1%): dit serum zorgt hydratatie en opvulling van rimpels.
Duur Facial: 2u
Prijs: 170€ (met gegarandeerd resultaat)
Er kan ook per gelaatszone worden gewerkt. (zie menu skincare – derma IR voor prijzen: http://www.graciouscosmetics.com
Ook geschikt voor lichaam, nl. voor striemen en littekens of voor ouderdomsvlekken op handen.

0
Feed

Schrijf een reactie