NIEUW: MICROBLADING

Is de perfecte wenkbrauw een utopie? Vanaf nu niet meer… GRACIOUSCOSMETICS lanceert MICROBLADING!! Na een intensieve training heeft Grace haar internationaal certificaat behaald als Microblading specialiste bij het exclusieve 22TwentyTwo Institute o.l.v. Master Trainer Tatjana Damjanovic. 22TwentyTwo Institute is een van de grootste en meest ervaren Microblading academie van de

Is de perfecte wenkbrauw een utopie? Vanaf nu niet meer…

GRACIOUSCOSMETICS lanceert MICROBLADING!!
Na een intensieve training heeft Grace haar internationaal certificaat behaald als Microblading specialiste bij het exclusieve 22TwentyTwo Institute o.l.v. Master Trainer Tatjana Damjanovic.
22TwentyTwo Institute is een van de grootste en meest ervaren Microblading academie van de wereld! Bij hun is Microblading niet zomaar een techniek maar een ‘Touch of Art’!
Droom jij al een tijdje van een semipermanente ‘look’ van jouw wenkbrauwen? Dan is het nu het moment…
GRACIOUSCOSMETICS doet een lanceringsactie.
Boek nu een MICROBLADING-behandeling aan 195€ i.p.v. 250€. (excl. noodzakelijk AfterCare treatment pakket van 40€)
Er zijn 4 technieken: Hairstrokes, Ionic, Schaduw/Ombre en Powder Brows. Welke wordt toegepast, gebeurt na een uitvoerig intakegesprek. De prijs voor elke techniek is hetzelfde.
Deze actie is geldig tot en met 15 maart 2018. Bij boeking, zal er een voorschot van 50% worden gevraagd. Ik geef 10 behandelingen weg aan deze voordeelprijs, dus snel zijn is de boodschap.
Bel 0471/60.72.84, online boeking is niet mogelijk.
Glamorous Greetings,
Grace

0
Feed

Schrijf een reactie