SKINCARE DAYS 6-7-8 DEC 2017

Update SkinCare Event De SkinCare days waren een groot succes! Ik heb 13 huidanalyses mogen doen en meer dan 7 klanten hebben toegestemd in een behandeling. Hiervoor wil ik iedereen van harte bedanken in het vertrouwen dat u in mij stelt! Het viel mij wel op dat veel mensen huidproblemen

Update SkinCare Event

De SkinCare days waren een groot succes! Ik heb 13 huidanalyses mogen doen en meer dan 7 klanten hebben toegestemd in een behandeling. Hiervoor wil ik iedereen van harte bedanken in het vertrouwen dat u in mij stelt! Het viel mij wel op dat veel mensen huidproblemen hebben en niet de juiste verzorging kennen en doen.
Ik wil jullie er nogmaals op wijzen dat een gezonde huid enorm belangrijk is voor uw algemeen welzijn.Onze huid vormt een barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf, vandaar is een juiste aanpak van uw probleem een noodzaak! Een slechte huid verzwakt immers uw immuunsysteem en zo bent u sneller vatbaar voor infecties.
Dus Lieve Beauties, verzorg uw huid! U kan altijd bij mij terecht voor een GRATIS huidanalyse, diagnose en voorstel behandeling. Een correcte behandeling van uw huidprobleem is een kleine investering in uw gezondheid!!! Zelfs 1 gepersonaliseerde gelaatsverzorging met een reiniger als thuisproduct geeft al een enorm verschil en u bent amper 100€ kwijt. Dus wacht niet langer en boek nu al jouw behandeling voor na de feestdagen! ABIDIS = number one skincare treatment in the Benelux.

0
Feed

Schrijf een reactie