WAAROM SCRUBBEN ZO GOED IS VOOR JOUW HUID! 28 april 2018

Voor een mooie en gezonde huid is het belangrijk om zo nu en dan te scrubben. Je houdt je huid soepel en helpt de natuur een handje bij het ‘vernieuwingsproces’ van je huid. De huid is namelijk zo opgebouwd dat er continue nieuwe cellen worden aangemaakt. Tussen de drie en

Voor een mooie en gezonde huid is het belangrijk om zo nu en dan te scrubben. Je houdt je huid soepel en helpt de natuur een handje bij het ‘vernieuwingsproces’ van je huid. De huid is namelijk zo opgebouwd dat er continue nieuwe cellen worden aangemaakt. Tussen de drie en vier weken vernieuwen alle cellen op je huid. De oude cellen op je lichaam worden vaak afgevoerd tijdens het wassen en het aantrekken van kleding, maar op deze manier worden niet alle oude cellen verwijderd. Om deze reden is het dus belangrijk om je huid eens in de zoveel tijd te scrubben.

Hoe vaak je moet scrubben is afhankelijk van je type huid. Heb je namelijk een droge en gevoelige huid, dan is twee keer per maand voldoende. Is jouw huid wat vetter dan gemiddeld, dan kun je gerust twee keer per week de scrub erbij pakken.
In de meeste supermarkten, drogisterijen vindt u een breed assortiment scrubs, doch wil ik u erop wijzen dat niet elke scrub goed is voor jouw huid. Sommige brengen zelfs schade aan je huid door toevoeging van chemicaliën, parabenen en parfums!
GRACIOUSCOSMETICS biedt u drie ABIDIS-SCRUBS aan die compleet veilig zijn. De scrubs zijn ontwikkeld onder toezicht van dermatologen en volledig op natuurlijke basis, zonder toevoeging van schadelijke stoffen.
ABI SCRUB 250ml = 35€
ABI SCRUB COLD 250ml, voor vermoeide benen of versteviging = 40€
ABI SCRUB HOT 250ml, voor anti-cellulite = 40€
Na het scrubben is het belangrijk om je huid terug te voeden. Met de ABIDIS ABILINE FORTE bodymilk (200ml, 50€) krijgt jouw huid de nodige verzorging die het verdient.
GRACIOUSCOSMETICS = YOUR PERFECT SKIN, MY ULTIMATE GOAL!

0
Feed

Schrijf een reactie