IR PHARMA

Een geavanceerde techniek op het vlak van huidverbetering is DERMA IR. DERMA staat voor Dermatherapie en IR staat voor IR PHARMAESTHETICS. Dit Spaans bedrijf legt zich toe op de ontwikkeling en productie van esthetische apparaten en farmaceutische ampullen voor cosmeceutische toepassingen. Ze staan garant voor wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling in samenspraak met professionele gebruikers, dermatologen en onder strenge waakzaamheid van de farmaceutische wetgeving. IR PHARMAESTHETICS staat voor veiligheid, voorsprong en kwaliteit. Ze bieden de meest avant-garde producten in geavanceerde esthetiek. DERMA IR, ook bekend als collageeninductietherapie met steriele ampullen, is een relatief nieuw concept in de esthetische behandelingstherapieën. 

De behandelingen zijn gericht op het stimuleren van de productie van collageen in het lichaam om de huid opnieuw te verstevigen, te liften en te verjongen, om zo fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, Acné littekens, hypertrofische littekens te minimaliseren. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat bestaat uit vezels en wordt afgescheiden door bindweefselcellen die fibroblasten worden genoemd. Collageen wordt aangetroffen in alle belangrijke structuren van het lichaam, zoals botten, pezen en ligamenten. Het maakt deel uit van het bindweefsel en geeft specifiek stevigheid aan de huid. Collageen is dus van vitaal belang voor de elasticiteit van de huid. Collageen beschermt en versterkt de structuren in ons lichaam. Het vormt een barrière tegen toxische stoffen, pathogenen, milieutoxines, micro-organismen en kankercellen. Het beschermt ook de wanden van de bloedvaten, het spijsverteringskanaal, het hart, de nieren, de galblaas en de urineblaas, het onderhoudt ook de weefsels en cellen. Kortom collageen is een zeer belangrijke stof in ons lichaam, dus verlies ervan kan leiden tot een kettingreactie van gezondheidsproblemen! 

De DERMA IR heeft als doel om interne voedingsstoffen voor de huid te verschaffen, de interne cellen van de huid te activeren en ook de migratie van fibroblasten te veroorzaken om nieuw collageen en elastine te produceren. 

INDICATIES DERMA IR:

 • Expressielijntjes

 • Rimpels

 • Littekens

 • Fotoveroudering/UV-schade

 • Verwijde poriën

 • Acné littekens

 • Hyperpigmentatie

 • Rosacea

 • Couperose

 • Huidverslapping

 • Wallen en donkere kringen

GRACIOUSCOSMETICS heeft voor jou diverse medische-esthetische, steriele ampullen die via Dermatherapie worden ingesluisd in de bovenste huidlaag om zo de collageenproductie te stimuleren. Ampullen worden in samenspraak gekozen naargelang indicatie van de behandeling.

Eén van de belangrijkste stoffen is EGF.

EGF Regenere + SH-Oligopeptide-1 = groeifactor: dit is een natuurlijk eiwit samengesteld uit 53 aminozuren, het heeft het vermogen om de celcyclus van onze huidcellen te reguleren op het niveau van ontwikkeling, vernieuwing en overleving ervan. EGF-groeifactor bepaalt de toename van keratinocyten & fibroblasten welke essentieel zijn in de aanmaak van lichaamseigen collageenvezels. Het bevat ook regenererende en antioxiderende hulpstoffen. Als resultaat krijg je een vermindering van huidverslapping, rimpels, groeven, fijne lijntjes, littekens, ouderdomsvlekken en kraaienpootjes. EGF geeft uw gelaat een complete verjongingskuur! 

Prijzen:

* Facial Microneedling: 140€

* Facial EGF: 170€

GRACIOUSCOSMETICS garandeert jou al een resultaat na de eerste behandeling. Voor een definitieve oplossing van uw huidprobleem of imperfectie heb je verschillende behandelingen nodig over een bepaalde tijdspanne. Voor aanvang van de behandeling zal je een informed consent moeten ondertekenen. Voor meer informatie hieromtrent kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.

De behandelingen van IR PHARMA kunnen online, per bericht of telefonisch worden geboekt. Bij reservatie via bericht of telefonisch, wordt er steeds een voorschot van 50€ gevraagd, die per overschrijving onmiddellijk dient te voldaan, alvorens de afspraak wordt gegarandeerd.

IR PHARMA
IR PHARMA
press to zoom
1/3
IR PHARMA
IR PHARMA
press to zoom
1/8