top of page
Graciouscosmetics logo

NEOVA

In 1998 lanceerde NEOVA als eerste merk in klinische huidverzorging een echte innovatieve benadering voor huidveroudering. 


Hoe? Dankzij producten op basis van het gepatenteerde Copper Peptide Complex. Dit bracht een revolutie teweeg. De bekroonde formules, die door de medische wereld worden toegejuicht, mikken op een zichtbaar herstel van de huid die door de zon beschadigd is. 


Wetenschappers van NEOVA hebben in kaart gebracht welke soorten DNA-schade zonder snel herstel onomkeerbaar is. Ze hebben nieuwe DNA Repair enzymen ontwikkeld en zetten hiermee de wereld van huidverzorging op zijn kop. De felbegeerde Nobelprijs voor de Scheikunde ging in 2015 naar drie wetenschappers die in kaart brachten hoe herstellende enzymen op moleculeniveau ervoor zorgen dat het DNA intact blijft. De DNA Repair enzymen van NEOVA werken op net dezelfde manier als de mechanismen die de Nobelprijswinnaars hebben onderzocht. Met een verbluffende precisie worden ze rechtstreeks bij de beschadigde cellen afgeleverd. Daar identificeren ze fouten en repareren deze voordat er blijvende schade ontstaat. Dit onderzoek bracht de moleculaire oorzaken en mechanismen van huidkanker en huidveroudering aan het licht. 


De verzorgingsproducten van NEOVA mogen we terecht ‘slim’ noemen. Voor het allereerst toonde een merk dat het mogelijk is om photodamage ofwel huidveroudering door zonneschade te behandelen, te voorkomen en te herstellen. Voor deze harde inspanningen en vernieuwende toepassingen werd in 2016 aan NEOVA SmartSkincare een patent uitgereikt voor DNA CoFactor en de DNA Damage Control zonnecrèmes!


De unieke leveringssystemen van NEOVA zijn al even vernieuwend: de fantastische vervoerders van belangrijke ingrediënten duwen actieve bestanddelen door de buitenste beschermlaag van de huid en leveren ze buitengewoon precies af in het huidweefsel. De NEOVA DNA CoFactor formules maken gebruik van twee systemen. Het eerste is een DNA Repair systeem met liposomen. Dit is specifiek ontwikkeld op basis van enzymen die fouten identificeren, verwijderen en vervangen voordat ze blijvende schade aanrichten. Het tweede beschermende systeem bestaat uit een koperpeptidecomplex, dat eigenlijk net zoals de zelfherstellende functie van de huid werkt. 


DNA coFactor is de allereerste wetenschappelijk ontwikkelde huidverzorging die photodamage aanpakt en de huid een tweede kans geeft. Daarom is het echt baanbrekend!


GRACIOUSCOSMETICS maakt steeds het verschil in huidverzorging vandaar dat wij het merk NEOVA exclusief promoten. NEOVA maakt een verouderde huid weer nieuw. De zichtbare tekenen van photodamage zijn een oneffen teint, ouderdomsvlekken, dofheid maar er zijn ook onzichtbare tekenen. Deze brengen we in kaart met een huidscan. Beiden worden zeer doeltreffend aangepakt met behandelingen en verzorgingsproducten van NEOVA.


De behandelingen met NEOVA producten zijn intensieve peelings en microneedling. Er wordt steeds vooraf een huidanalyse uitgevoerd alvorens men kan starten met NEOVA. Zo kunnen we de ernst van de photodamage in kaart brengen. Na de huidanalyse krijg je professioneel advies betreft de aanpak van jouw huidprobleem. Er wordt een behandelplan voorgesteld met bijhorende kostprijs.
 

NEOVA FACIALS
 

PEELINGS

 • INFUSION PEEL TREATMENT

  (een unieke formule van 30% AHA en vitamine C, voor jonge en gevoelige huidtypes)

 • TRANSFORM PEEL TREATMENT

  (een zeer doeltreffende BHA-behandeling (30% Salicylzuur) voor vette en onzuivere huidtypes)

 • REVEAL PEEL TREATMENT

  (een diepgaande medische peeling met 30% Glycolic voor chronische photodamage)

 • TCA REVEAL PEEL TREATMENT

  (een combinatie van TCA(10%), AHA’s, BHA’s en natuurlijke fruitenzymen voor huidtypes met Acné, 
  Hyperpigmentatie, rimpels + fijne lijntjes en een oneffen teint

MICRONEEDLING

 • PROGRESSIVE PHOTOAGING TREATMENT
  (een intensieve behandeling voor de gevorderde tekenen van photodamage)

120€

125€

135€

145€

155€

CONTRA-INDICATIES voor NEOVA behandelingen
 

 • Allergie voor chirurgische roestvrij staal (NEOVA producten bevatten koperpeptide)

 •  Zwangerschap, borstvoeding, hormoon behandeling

 • Huidkanker

 • Ziektegevoel en/of koorts

 • Actieve Herpes Simplex 

 • Bloedverdunners

 • Auto-immuunziektes

 • Littekens die nog niet uitgerijpt zijn

 • Moedervlekken

 • Permanente fillers

 • Open wonden


NEOVA behandelingen kunnen enkel geboekt worden na huidanalyse.

bottom of page