top of page

SKINTECH SKINBOOSTERS

Een Skinbooster is een steriel serum bestaande uit natuurlijk Hyaluronzuur en actieve ingrediënten om de huid te hydrateren en te voeden. Skinboosters worden via Multi Meso therapie opgenomen in de huid. Doorgaans zijn er 3-4 behandelingen nodig voor een zichtbaar maar vooral langdurig resultaat. Er is al wel een effect na een eerste sessie. Er zijn verschillende cocktails beschikbaar. De Skinboosters uit de RRS-lijn kunnen gecombineerd worden met een Daily Care product, dit verbetert het resultaat. RRS staat voor “Repairs – Refills – Stimulates” en dit is meer dan “Mesotherapie” vanwege de grote hoeveelheid en concentratie aan actieve stoffen. De verschillende producten bestaan uit een basis Hyaluronzuur (van niet-dierlijke oorsprong) aangevuld met een Biorevitalisatie complex, afgestemd op wat de huid exact nodig heeft. De RRS Skinboosters hebben allemaal een ISO-nummer en zijn dus gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen. 

De originele RRS-formules bestaan uit pure, effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De Hyaluronzuur concentraties in de ampullen variëren van 0,001 tot 15mg per ml, afhankelijk van de indicatie en het gebied dat behandeld wordt. De aanvullende Biorevitalisatie complex hebben ieder een specifiek doel, bijvoorbeeld antioxidanten, aminozuren, vitaminen, polyfenolen, sporenelementen, oligopeptiden en groeifactoren. Ze helpen de volgende acties te bewerkstelligen:

 • Hydratatie

 • Voeding

 • Opvulling

 • Versteviging

 • Betere pigment verdeling

 • Afremming van pigment aanmaak

De Skinboosters worden toegepast op het gehele gelaat. 

Voor de behandelingen met Skinboosters gelden volgende contra-indicaties:

 • Immunosuppressiva

 • Corticosteroïden

 • Auto-immuunziekten

 • Diabetes type 1

 • Acute reumatoïde artritis

 • Angina

 • Endocarditis

Wens jij een “Facial” met een Skinbooster? Dan heb je de mogelijk om één behandeling te boeken of je kiest voor een Basic Package. Dit houdt in dat je eenmalig een Facial hebt en bijkomend een Daily Care product mee naar huis neemt, die het effect van de behandeling versterkt. Om het maximaal resultaat te bekomen, is het aan te raden om een Premium Package te nemen. Dit bevat 4 “Facials” met Skinboosters, binnen een bepaalde tijdspanne (4-6 weken) en 1 Daily Care Product. Je krijgt dan een prachtig resultaat dat minimum 6 maanden blijft. Nadien kom je opnieuw voor 1 Skinbooster Facial om het resultaat te behouden.

Volgende SKINBOOSTERS zijn beschikbaar bij GRACIOUSCOSMETICS:

 • RRS HA HYALIFT 75 PRO FACIAL: dit is een Skinbooster voor de verouderde huid met volumeverlies (45-75jr). Deze formule bevat 75mg/5ml Hyaluronzuur aangevuld met een Anti-Aging complex die de huid hydrateren, voeden & stimuleren.
  Prijs:
  RRS HA Hyalift 75 Pro Facial One Treatment: 195€
  RRS HA Hyalift 75 Pro Facial Basic Package: 1 Facial + 1 Daily Care Product: 235€
  RRS HA Hyalift 75 Pro Facial Premium Package: 4 Facial + 1 Daily Care Product: 515€

 • RRS HA TENSORLIFT FACIAL: dit is de Skinbooster voor het behandelen van de slappe huid. Deze formule bevat 30mg/5ml Hyaluronzuur, Organisch Silicium en DMAE, die de cellen voedt, collageen & elastine aanmaak stimuleert.
  Prijs:
  RRS HA Tensorlift Facial One Treatment: 195€
  RRS HA Tensorlift Facial Basic Package: 1 Facial + 1 Daily Care Product: 235€
  RRS HA Tensorlift Facial Premium Package: 4 Facial + 1 Daily Care Product: 515€

 • RRS HA Eyes: dit is een Skinbooster die speciaal ontwikkeld is om de “vermoeide blik” zoals donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen te behandelen. De specifieke ingrediënten bevorderen afvoer van vocht, voeden de huid en hebben een blekend effect op de donkere kringen waardoor er een frissere blik ontstaat.
  Prijs:
  RRS HA Eyes One Treatment: 135€
  RRS HA Eyes Basic Package: 1 Treatment + 1 Oogserum: 195€
  RRS HA Eyes Premium Package: 4 Treatment + 1 Oogserum: 480€

Ben jij geïnteresseerd in de unieke SKINBOOSTER Facials van Skin Tech, dan wordt er ALTIJD eerst een huidanalyse gedaan om te kijken of jouw huidprobleem in aanmerking komt.

Alle behandelingen met SKINBOOSTERS kunnen online, per bericht of telefonisch worden geboekt. Bij online reservatie wordt de behandelingsprijs onmiddellijk afgerekend. Bij reservatie via bericht of telefonisch, wordt er steeds een voorschot van 50% van de behandelingsprijs gevraagd, die per overschrijving onmiddellijk dient te voldaan, alvorens de afspraak wordt gegarandeerd. Kies jij voor een package deal, dan wordt bij de eerste behandeling een voorschot betaald van 50% van de gehele kostprijs en worden alle volgende behandelingen week na week afgesproken. Bij de tweede behandeling betaal je dan het resterend bedrag. Je krijgt altijd een thuisadvies mee en er zal gevraagd worden een informed consent te ondertekenen.

bottom of page