cosmeceutisch

ABIDIS is een Spaans merk met cosmeceutische producten en innovatieve werkmethoden. Deze worden ontwikkeld in laboratoria onder toezicht van dermatologen, ze zijn op een natuurlijke basis, hypoallergeen, zonder parfum en niet getest op dieren.


GRACIOUSCOSMETICS heeft 3 behandelingen met de cosmeceutische producten van ABIDIS:

 • ABI-SIMPLEX: een cosmeceutische behandeling waarbij een perfect verzorgde en gezonde huid centraal staat. Er worden doeltreffende, specifieke producten toegepast die de huid hydrateren, voeden of in evenwicht houden.
  Prijs: 70€
  Duur: 60min
 • ABI-COMPLEX: een complete cosmeceutische behandeling waarbij de gecombineerde huidproblematiek heel diep wordt aangepakt op een gepersonaliseerde manier met een optimaal resultaat. Hierbij staat een dieptereiniging met het verwijderen van onzuiverheden en oneffenheden centraal.
  Prijs: 80€
  Duur: 75min
 • ANTI-ACNE: behandeling voor Acné, Acné Vulgaris 1, 2de graad, vette huid met Acné.
  Prijs: 80€
  Duur: 90min


GRACIOUSCOSMETICS
heeft ook 3 specifieke lichaamsbehandelingen met de cosmeceutische producten van ABIDIS:

 • ABI BACK CARE: Anti-Acné behandeling
  Een totale aanpak van een rug met diverse huidproblemen zoals Acné, puistjes, mee-eters, littekens en andere oneffenheden. Na 1 behandeling is er al een duidelijke verbetering van het huidprobleem.
  Prijs: 80€
  Duur: 90min
 • ABI BACK RELAX: verzorgende behandeling incl. relaxerende massage
  Een uitgebreide rug behandeling die begint met een reiniging, nadien een peeling met verwijdering van oneffenheden. Dan volgt een relaxerende massage van 15 minuten met als afsluiter een niet-geurend algenmasker om te ontgiften en te hydrateren. Als laatste wordt er een verzorgende crème aangebracht.
  Prijs: 85€
  Duur: 90min
 • ABI-PEELING & HYDRATATIE
  Een lichaamspeeling is noodzakelijk om de cel vernieuwing te vergemakkelijken, de huid zuurstof te geven om de opname van actieve stoffen te stimuleren. Deze behandeling is ideaal bij elke seizoen verandering en vooral bij aanvang van een vakantie naar de zon. Je zal sneller en egaler bruinen en in combinatie met een kwalitatieve zonnebescherming, wordt jouw huid perfect beschermd tegen de gevaarlijke UV stralen. Je kunt langer genieten van uw mooie bruine teint.
  Prijs: 70€
  Duur: 50min

Een andere cosmeceutische behandeling die je bij GRACIOUSCOSMETICS kan boeken is de BIO Peel Treatment. Dit is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid worden aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dit komt door het wegnemen van de bovenste laag dode huidcellen. 

De kruidenpeel is een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen, één ervan is de Spirulina alg, welke op zich al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren bevat. De Bio Peel geeft dus een intensieve voeding boost aan de huid en heeft bijkomend een sterk ontgiftende werking.

De Bio Peel richt zich op de basaalcellenlaag. Hierin bevinden de stamcellen van de huid, deze delen zich in huidcellen. Wanneer de productie van de nieuwe huidcellen afneemt met het ouder worden, wordt de huid dun en kwetsbaar. Wanneer de basaalcellenlaag (dus de stamcellen) in slechte conditie is, zijn de huidcellen die ontstaan ook niet van goede kwaliteit. De huid kan er rood, dof of vaal uitzien, soms zien we ook een onrustig huidoppervlak ontstaan. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel behandeling, worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Het resultaat is een gezondere en gladde huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit. 

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk, doch wordt aangeraden om een kuurverband te doen. Hierdoor wordt de huid intensief verbeterd en krijgt men langdurige resultaten. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 4-6 weken de Bio Peel te herhalen. Volgende huidproblemen raden wij aan om in kuurverband te behandelen:

 • Huid met puistjes
 • Acné littekens
 • Rimpelvorming
 • Grove poriën en veel huid reliëf
 • Verslapping
 • Hyperpigmentatie & zonneschade

Tijdens een Bio Peel behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Hierdoor kan het huidgevoel prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd, dus Skin Care producten zullen beter worden opgenomen en dus ook intensiever gaan werken. De huid is gevoeliger na de Bio Peel, dus het is noodzakelijk om een crème met SPF te gebruiken. (Minimaal 7 dagen) De huid kan ook roodheid vertonen maar dit trekt vanzelf weg. Een aantal dagen na de behandeling kan de huid ook lichtelijk gaan schilferen of kan de huid droger aanvoelen. Daarom raden wij aan een hydraterende crème te gebruiken. 

Volgende contra-indicaties zijn van toepassing bij een Bio Peel behandeling:

 • Virale infectie, bv. herpes of koortslip
 • Open wondjes
 • Actinische keratose
 • Retinoïden of Vitamine A, stoppen gedurende 6 weken
 • Roaccutane, enkel na overleg met arts, de inwerktijd wordt dan wel verkort met max. 5 min.
 • Zwangerschap
 • Botox, minimaal 14 dagen wachten
 • Harsen, minimaal 14 dagen wachten
 • Microdermabrasie, chemische peeling, IPL, laserbehandeling, minimaal 6 weken wachten

Prijs: Bio Peel: 80€
Duur: 60min

Alle cosmeceutische behandelingen kunnen online, telefonisch of per bericht worden geboekt. Bij online boeking zal de behandeling onmiddellijk worden afgerekend. Bij reservatie per telefoon of bericht, wordt gevraagd om 50% van de behandelingsprijs onmiddellijk over te schrijven om zo de afspraak te garanderen.

ABI SKIN TONE CONTROLE + DERMAPEN TREATMENT x GRACIOUSCOSMETICS