top of page
Graciouscosmetics logo

ABOUT ME

about me

I HAVE A DREAM……………………………


TO REVEAL YOUR INNER BEAUTY TO THE OUTSIDE………………

GRACIOUSCOSMETICS  is de creatie van Grace Konadu.

 

GRACIOUSCOSMETICS is een Aesthetic Clinic waar uw innerlijke schoonheid tot uiting zal komen. De Clinic biedt u een professionele en persoonlijke service. U kan er terecht voor Advanced & Medical Skin Care met cosmeceutische & paramedische behandelingen & producten. Bijkomend biedt zij ook Orthomoleculaire therapie aan, incl. diverse labotesten zoals EMB.

Grace is een gediplomeerd dermatologisch Huidexpert, Skin Care professional en Orthomoleculair Therapeut. Zij is ook een Master in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging met diverse non-surgical esthetische technieken. Wij kunnen u een oplossing bieden voor alle huidproblemen voor het gelaat & lichaam. Grace is ook een Skin of Color expert d.w.z. dat zij een bijkomende scholing heeft genoten voor de aanpak van huidproblemen bij Skin of Color people. Grace werkt samen met medische experts en een verpleegkundige om jou de juiste expertise te kunnen bieden.

GRACIOUSCOSMETICS heeft ook een specialisatie in voetverzorging. Alle voetproblemen worden op professionele wijze behandeld door een gediplomeerd verpleegkundige met de allernieuwste technieken & apparatuur. Terugbetaling via mutualiteit is onder bepaalde voorwaarden mogelijk en wordt door ons geregeld.

GRACIOUSCOSMETICS is een Award-Winning Clinic voor Skin Rejuvenation XL HAIR 2022. XL Hair is een unieke kuurbehandeling tegen haaruitval, beginnende kaalheid, alopecia, enz…geschikt voor mannen & vrouwen.

GRACIOUSCOSMETICS wil een levenslang engagement aangaan met haar klanten. Elke klant krijgt een individuele Vipbehandeling, afgestemd op zijn of haar concrete wensen.

 

Om dit engagement kracht bij te zetten heeft de Aesthetic Clinic dan ook als slogan ‘Your perfect Skin, my ultimate Goal’.

bottom of page