ABOUT ME

Grace Konadu

I HAVE A DREAM……………………………


TO REVEAL YOUR INNER BEAUTY TO THE OUTSIDE………………

GRACIOUSCOSMETICS is een Aesthetic Clinic waar uw innerlijke schoonheid tot uiting zal komen. De Clinic biedt u een professionele en persoonlijke service. Kwaliteit is het kernwoord. U kan er terecht voor Advanced & Medical Skin Care met cosmeceutische & paramedische behandelingen & producten. Bijkomend biedt zij ook Nagelstyling, Beautybehandelingen & make-up aan.

GRACIOUSCOSMETICS is de creatie van Grace Konadu. Grace is een gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Skin Care professional, Huidexpert, professionele Make-up Artieste & een Advanced Nagelstyliste. Zij is ook een Master in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging met diverse non-surgical esthetische technieken. Grace is ook een Acné expert.

GRACIOUSCOSMETICS werkt samen met medische experts en een verpleegkundige om jou de juiste expertise te kunnen bieden. 

GRACIOUSCOSMETICS wil een levenslang engagement aangaan met haar klanten. Elke klant krijgt een individuele Vipbehandeling, afgestemd op zijn of haar concrete wensen.

Om dit engagement kracht bij te zetten heeft de Aesthetic Clinic dan ook als slogan ‘Your perfect Skin, my ultimate Goal’.