top of page
Graciouscosmetics logo

CONTACT

GRACIOUSCOSMETICS

Grace Konadu
Steenweg op Merksplas 19
2300 Turnhout
+32 471 455.477
info@graciouscosmetics.com
Facebook/Instagram: GRACIOUSCOSMETICS
BE0681839031

Ons VIP Beleid

GRACIOUSCOSMETICS streeft naar een 100% klantentevredenheid, daarom vraag ik u om volgende regels in acht te nemen:

  • Ik vind een persoonlijke aanpak uiterst belangrijk, gelieve daarom geen familieleden, vrienden, dieren of kinderen mee te brengen naar uw afspraak alvorens toestemming te vragen. Wensen uw vrienden of familie ook advies of een behandeling, dan maak ik daar met veel plezier tijd voor.

  • Ik hecht veel waarde aan kwaliteit. Als u niet tevreden bent over uw behandeling bv. u krijgt een huidreactie, neem dan binnen de 72u contact op met mij zodat ik u een gepast advies kan geven.

  • De annulatie van uw afspraak kan tot 48u op voorhand, via de onlineservice, telefonisch of per bericht. Indien minder dan 48u, zal er 50% van de kostprijs van uw behandeling in rekening worden gebracht. Als u op de dag van uw afspraak annuleert of gewoonweg niet komt opdagen, wordt de volledige prijs van de behandeling aangerekend, ongeacht de reden. Als u deze richtlijnen niet volgt, kan u geen volgende afspraak meer maken.

  • Via de onlineservice kan u alle behandelingen boeken, deze worden onmiddellijk afgerekend. Als u de online geboekte afspraak wenst te annuleren, geldt hetzelfde annulatiebeleid dat hierboven vermeld staat. Het geld dat u hebt betaald, wordt dan als credit gebruikt voor een volgende afspraak, indien u correct het beleid hebt gevolgd. Er wordt nooit geld teruggestort.

  • Bij boeking van behandelingen, telefonisch of per bericht, die meer dan 50€ kosten, zal steeds gevraagd worden om de helft van de kostprijs van de behandeling per overschrijving onmiddellijk te voldoen om de afspraak te garanderen. Als u de gemaakte afspraak niet kunt naleven, gelden opnieuw dezelfde regels als hierboven vermeldt

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page