top of page

CUSTOMIZED TREATMENTS

Na de huidanalyse kan er gestart worden met de initiële huid verbeterende behandeling, nl. “The Customized Treatment”. Deze gelaatsverzorging is volledig gepersonaliseerd op jouw huidtype/huidprobleem. Voor deze Facial werken we met de producten van het Amerikaanse merk ESTHEMAX, welke behoren tot de favorieten van diverse Hollywood celebrities

ESTHEMAX is een firma die huid verbeterende maskers levert op natuurlijke basis. Hun filosofie is gebaseerd op 3 pijlers: PERFORMANCE – PURITY – PLEASURE. Performance staat voor hun ontwikkeling en kennis. Ze werken met dermatologische experten om hun producten te ontwikkelen. Purity staat voor zuiverheid, ze werken enkel met plantaardige en minerale ingrediënten, vermijden alle synthetische stoffen die de huid kunnen beschadigen, zoals parabenen en sulfaten. Pleasure staat voor plezier, het gevoel dat je ervaart als je het masker op jouw gelaat aanbrengt is uniek door de textuur en natuurlijke parfums. ESTHEMAX heeft meer dan 28 jaar ervaring in de ontwikkeling van Skin Care producten die behandelingen uniek maken in hun soort en levert over heel de wereld in meer dan 30.000 Aesthetic Clinics. GRACIOUSCOSMETICS is dan ook zeer trots op deze samenwerking dat zij als enigste in de regio deze huid verbeterende maskers kan aanbieden voor haar klanten. 

Als jij kiest voor een “Customized Treatment” dan weet je dat je kwaliteit krijgt en resultaat na een eerste behandeling. De Facials kunnen een start gelaatsverzorging zijn in een huid verbeterende kuur of eventueel ook op zichzelf staand. Wil jij geen intensieve technieken zoals peelings of Multi Mesotherapie, dan kan je ook zeer goede huid verbeterend werken met de “Customized Treatments” incl. ESTHEMAX-maskers

GRACIOUSCOSMETICS heeft voor jou diverse Facials voor alle huidtypes/huidproblemen. Elke Facial heeft een vast protocol, enkel het masker verschilt of soms verwisselen bepaalde technieken, naargelang de indicatie van de behandeling.

Het vast protocol = een diepte reiniging, peeling, verwijderen van alle onzuiverheden, Detox of Pore Refining Masker, huid verbeterende technieken, ESTHEMAX-masker (werkingstijd: 15-20 min.), afwerkende SPF-crème. 

Hieronder vind je een overzicht van alle Facials met het bijhorende ESTHEMAX Masker incl. verklaring betreft de natuurlijke huid verbeterende ingrediënten.

 • HYA FACIAL: specifieke gelaatsverzorging voor de extreem droge huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het HYALURONIC ACID Hydrojelly Masker. Dit masker bevat een zeer hoog gehalte aan pure Hyaluronic Acid. Het geeft een zeer intensieve vochtinbrenging en verbetert de elasticiteit van de huid. Bijkomend zit in het masker ook het ingrediënt Aloe Vera poeder, welke zorgt voor het verzachten van de huid en het onderhouden van de natuurlijk PH-waarde van de huid. 
  Prijs HYA FACIAL: 105€

 • RADIANCE FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor het herstel van de huid/lipide barrière. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het RADIANCE BIOTINE Hydrojelly masker. Dit masker bevat Biotine, zeer goed gekend als Vitamine B7. Biotine speelt een belangrijke rol in ons metabolisme, zoals bij de productie van glucose en vetzuren. Als de huid niet voldoende gevoed wordt van binnenuit, dan uit zich dat in een doffe, droge huid met roodheid. Biotine gaat helpen om de huid opnieuw te voeden met natuurlijke vetten. Jouw huid krijgt een “Glow” en een gezonde “look”. Biotine beschermt jouw huid ook tegen pollutie en vrije radialen. 
  Prijs RADIANCE FACIAL: 100€

 • HIMALAYA FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor Acné. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het PURE HIMALAYAN WHITE TEA Hydrojelly Masker. Dit masker is een natuurlijke detox voor het gelaat. Het vermindert de huidirritatie, uitslag, inflammatie en roodheid. Bijkomend zorgt dit masker ervoor dat de natuurlijke sebum productie gereguleerd wordt en verkleint de open poriën. Witte thee zorgt ervoor dat alle toxines uit de huid verdreven worden, welke verantwoordelijk zijn voor de Acné. 
  Prijs HIMALAYA FACIAL: 100€

 • INTENSIVE CARE FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor Acné met actieve ontsteking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het INTENSIVE AFTERCARE Hydrojelly Masker. Dit masker bevat druivenpit extract, welke de effecten van schadelijke UV stralen vermindert, bijkomend stimuleert dit masker het natuurlijke genezingsproces van de huid. Het vermindert de roodheid en zwelling die gepaard gaat met een ontstoken Acné. Ook is dit masker preventief voor cel beschadiging. Andere ingrediënten zijn Bromelaine, een extract van ananas en Organische Lavendel poeder. Beiden hebben anti-inflammatoire eigenschappen en verminderen de roodheid, zwelling en pijn. Lavendel remt zelfs de bacteriën die huidinfecties veroorzaken.
  Prijs INTENSIVE CARE FACIAL: 105€

 • ANTI-STRESS FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor een gestreste huid met grote poriën, dofheid, rimpels en zonbeschadiging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het AUSTRALIAN SHEEP PLACENTA Hydrojelly Masker. Tijdens deze Facial doen we ook Cupping op de huid om de bloedsomloop te stimuleren. Het masker bevat twee hoofdingrediënten, namelijk extract van Australische Schaap placenta en 24K Goud poeder. Het extract van schaap placenta is een rijke bron van bioactieve voedingsstoffen, inclusief aminozuren, proteïnes, Hyaluronzuur en EGF. Het extract van schaap placenta heeft de unieke eigenschap dat wanneer het wordt geabsorbeerd door de huidcellen, deze worden getriggerd om nieuwe collageen aan te maken. Wanneer jonge en oude cellen hun DNA mixen, nemen de oude cellen de eigenschappen van de nieuwe over en ontstaat er een regeneratieproces welke resulteert in een omkeerbaar verouderingsproces, m.a.w. de huid verjongt. Goudpoeder is een antioxidant met anti-inflammatoire eigenschappen en activeert de basale cellen die de elasticiteit van de huid verhogen.
  Prijs ANTI-STRESS FACIAL incl. Cupping: 115€

 • YOUTH ELIXIR FACIAL: een specifieke, zeer exclusieve ANTI-AGE gelaatsverzorging, een complete verjongingsbehandeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het YOUTHFUL ELIXIR Hydrojelly Masker. Dit masker bevat twee luxueuze ingrediënten: Truffel en 24K Goud. Truffel is de magische champignon, vol met vetzuren en Vitamine B, welke de huid een langdurige “Glow” geeft. Truffel zorgt voor een zachte huid, is vocht inbrengend en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Truffel beschermt de huid tegen alle tekenen van vroegtijdige veroudering. 24K Goud geeft de huid een instant verlichtend effect. Het is een antioxidant met anti-inflammatoire kenmerken. Goud beschermt de huid tegen vrije radicalen welke de oorzaak zijn van fijne rimpels en zonneschade. Goud activeert de basale huidcellen welke de elasticiteit van de huid verhogen. Goud geeft het gelaat een verjongingseffect.
  Prijs YOUTH ELIXIR FACIAL: 130€

Alle “Customized Treatments” kunnen online, telefonisch of via bericht worden geboekt. Bij online reservatie worden de behandelingen onmiddellijk afgerekend. Facials kunnen enkel uitgevoerd na een huidanalyse en/of u al in het bezit bent van een gepersonaliseerd huidpaspoort. Boek dus eerst een huidanalyse en wacht het advies af van onze huidexpert.

Customized treatments
bottom of page