CUSTOMIZED TREATMENTS

Na de huidanalyse kan er gestart worden met de initiële huid verbeterende behandeling, nl. “The Customized Treatment”. Deze gelaatsverzorging is volledig gepersonaliseerd op jouw huidtype/huidprobleem. Voor deze Facial werken we met de producten van het Amerikaanse merk ESTHEMAX, welke behoren tot de favorieten van diverse Hollywood celebrities

ESTHEMAX is een firma die huid verbeterende maskers levert op natuurlijke basis. Hun filosofie is gebaseerd op 3 pijlers: PERFORMANCE – PURITY – PLEASURE. Performance staat voor hun ontwikkeling en kennis. Ze werken met dermatologische experten om hun producten te ontwikkelen. Purity staat voor zuiverheid, ze werken enkel met plantaardige en minerale ingrediënten, vermijden alle synthetische stoffen die de huid kunnen beschadigen, zoals parabenen en sulfaten. Pleasure staat voor plezier, het gevoel dat je ervaart als je het masker op jouw gelaat aanbrengt is uniek door de textuur en natuurlijke parfums. ESTHEMAX heeft meer dan 28 jaar ervaring in de ontwikkeling van Skin Care producten die behandelingen uniek maken in hun soort en levert over heel de wereld in meer dan 30.000 Aesthetic Clinics. GRACIOUSCOSMETICS is dan ook zeer trots op deze samenwerking dat zij als enigste in de regio deze huid verbeterende maskers kan aanbieden voor haar klanten. 

Als jij kiest voor een “Customized Treatment” dan weet je dat je kwaliteit krijgt en resultaat na een eerste behandeling. De Facials kunnen een start gelaatsverzorging zijn in een huid verbeterende kuur of eventueel ook op zichzelf staand. Wil jij geen intensieve technieken zoals peelings of Multi Mesotherapie, dan kan je ook zeer goede huid verbeterend werken met de “Customized Treatments” incl. ESTHEMAX-maskers

GRACIOUSCOSMETICS heeft voor jou diverse Facials voor alle huidtypes/huidproblemen. Elke Facial heeft een vast protocol, enkel het masker verschilt of soms verwisselen bepaalde technieken, naargelang de indicatie van de behandeling.

Het vast protocol = een diepte reiniging, peeling, verwijderen van alle onzuiverheden, Detox of Pore Refining Masker, huid verbeterende technieken, ESTHEMAX-masker (werkingstijd: 15-20 min.), afwerkende SPF-crème. 

Hieronder vind je een overzicht van alle Facials met het bijhorende ESTHEMAX Masker incl. verklaring betreft de natuurlijke huid verbeterende ingrediënten.

 • HYA FACIAL: specifieke gelaatsverzorging voor de extreem droge huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het HYALURONIC ACID Hydrojelly Masker. Dit masker bevat een zeer hoog gehalte aan pure Hyaluronic Acid. Het geeft een zeer intensieve vochtinbrenging en verbetert de elasticiteit van de huid. Bijkomend zit in het masker ook het ingrediënt Aloe Vera poeder, welke zorgt voor het verzachten van de huid en het onderhouden van de natuurlijk PH-waarde van de huid. 
  Prijs HYA FACIAL: 95€

 • PHYTO FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor een doffe huid die nood heeft aan voedingsstoffen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het PHYTO-NUTRIENTS BLAST Hydrojelly Masker. Dit masker bevat 3 “Key” ingrediënten die zorgen voor ontgifting, bescherming tegen vrije radicalen uit de omgeving door toevoeging van antioxidanten en bescherming tegen UV stralen. Deze “Key” ingrediënten zijn Kamperfoelie, Organische Broccoli en Organische Groene Thee.
  Prijs PHYTO FACIAL: 85€

 • RADIANCE FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor het herstel van de huid/lipide barrière. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het RADIANCE BIOTINE Hydrojelly masker. Dit masker bevat Biotine, zeer goed gekend als Vitamine B7. Biotine speelt een belangrijke rol in ons metabolisme, zoals bij de productie van glucose en vetzuren. Als de huid niet voldoende gevoed wordt van binnenuit, dan uit zich dat in een doffe, droge huid met roodheid. Biotine gaat helpen om de huid opnieuw te voeden met natuurlijke vetten. Jouw huid krijgt een “Glow” en een gezonde “look”. Biotine beschermt jouw huid ook tegen pollutie en vrije radialen. 
  Prijs RADIANCE FACIAL: 90€

 • ILLUMI FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor hyperpigmentatie en overmatige sproeten. Hierbij wordt een keuze gemaakt uit twee maskers, ofwel het ILLUMINATING ORANGE Hydrojelly Masker ofwel het BRIGHTENING COMPLEX Hydrojelly Masker, alles hangt af van de indicatie van de behandeling. Bij hyperpigmentatie of veel donkere vlekken in het gelaat, gebruiken we het illuminating orange masker. Dit masker bevat Organic Orange Peel, welke een hoog gehalte aan Vitamine C heeft. Orange peel bevat ook citroenzuur, welke de huid helpt te verlichten op een natuurlijke wijze en verwijdert ook dode huidcellen. Het geeft de doffe huid een gezonde gloed. In dit masker zit ook het ingrediënt Niacinamide (Vitamine B3) welke zeer sterke verlichtende eigenschappen heeft. Bijkomend vermindert Niacinamide de inflammatie. In het illuminating orange masker zit ook nog Glutathione, dit verlicht de huid opnieuw in zijn puurste en evenwichtigste vorm. 

  Als de indicatie van de behandeling overmatige sproeten is, zullen we het Brightening Complex Masker inzetten. Dit masker bevat citroensap. Het is een natuurlijk verlichtend ingrediënt, een perfect alternatief voor hydroquinone. Bijkomend zit in het masker ook Glutathione, deze gaat de productie van donkere kleuring afremmen.
  Prijs ILLUMI FACIAL: 95€

   

 • FLORAL FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor Eczeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het BETA-CAROTENE FLORAL Hydrojelly Masker. Dit masker bevat Organische Calendula, welke de huid onmiddellijk zal verzachten want een huid met eczeem is zeer geïrriteerd. Het hoofdingrediënt van Calendula is Beta-carotene welk omgezet wordt in Vitamine A. Deze stimuleert het immuunsysteem, versnelt de cel vernieuwing, ontstopt de poriën en verhoogt de productie van collageen. Deze natuurlijke Retinol is heel belangrijk in de behandeling van Eczeem in het gelaat. Bijkomend bevat dit masker ook plantaardige ceramide welke de huidbarrière zal versterken en de cellen helpt te verbinden, waardoor men opnieuw een gezond uitziend huidoppervlakte verkrijgt. 
  Prijs FLORAL FACIAL: 95€

  ACNE TREATMENTS

 • HIMALAYA FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor Acné. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het PURE HIMALAYAN WHITE TEA Hydrojelly Masker. Dit masker is een natuurlijke detox voor het gelaat. Het vermindert de huidirritatie, uitslag, inflammatie en roodheid. Bijkomend zorgt dit masker ervoor dat de natuurlijke sebum productie gereguleerd wordt en verkleint de open poriën. Witte thee zorgt ervoor dat alle toxines uit de huid verdreven worden, welke verantwoordelijk zijn voor de Acné. 
  Prijs HIMALAYA FACIAL: 90€

 • RENEWAL FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor Acné littekens. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het RENEWAL BOOST Hydrojelly Masker. Dit masker bevat AFA ofwel blauwgroene alge. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat AFA de proliferatie van humane stamcellen promoot. Littekens wil zeggen dat de huid beschadigd is geweest, dit brengt een productie van stamcellen teweeg, welke naar de huid worden getransporteerd en een connectie aangaan met de huidcellen om zo het genezingsproces te bevorderen. Als men dan de stamcel productie kan stimuleren, zal dat ook de huidcel vernieuwing extra op gang brengen welke de zichtbaarheid van het litteken zal verminderen. Bijkomend bevat dit masker ook Diamantstof poeder welke het uiterlijk van Acné littekens zal verbeteren alsook het verminderen van “blackheads” ofwel mee-eters.
  Prijs RENEWAL FACIAL: 90€

  Tijdens de Himalaya en Renewal Facial wordt er nog een tweede ESTHEMAX-masker ingezet om de Acné te behandelen, namelijk het GREEN TEA FACE MASK. Dit masker heeft een groot zuiverend effect op de huid en verwijdert alle débris en sebum uit de poriën. Bijkomend beschermt Green Tea jouw huid tegen alle vrije radicalen in de omgeving doordat deze plant vol met antioxidanten zit.

 • INTENSIVE CARE FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor Acné met actieve ontsteking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het INTENSIVE AFTERCARE Hydrojelly Masker. Dit masker bevat druivenpit extract, welke de effecten van schadelijke UV stralen vermindert, bijkomend stimuleert dit masker het natuurlijke genezingsproces van de huid. Het vermindert de roodheid en zwelling die gepaard gaat met een ontstoken Acné. Ook is dit masker preventief voor cel beschadiging. Andere ingrediënten zijn Bromelaine, een extract van ananas en Organische Lavendel poeder. Beiden hebben anti-inflammatoire eigenschappen en verminderen de roodheid, zwelling en pijn. Lavendel remt zelfs de bacteriën die huidinfecties veroorzaken.
  Prijs INTENSIVE CARE FACIAL: 100€

 • SPOT FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor Acné met actieve ontsteking, puisten, mee-eters, abcessen en cysten. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het SPOT DIMINISHING ALA Hydrojelly Masker. Dit masker zorgt ervoor dat de vetklieren die de sebum produceren, krimpen. Bijkomend minimaliseert het de kolonies van bacteriën die de Acné veroorzaken. Tijdens deze Facial wordt Blue Light LED Therapie ingeschakeld om de Acné met alle middelen te bestrijden. De twee “Key” ingrediënten zijn ALA en Eucalyptusolie. ALA is een aminozuur welke in combinatie met blue light een genezingsproces op gang brengt. Het vernietigt de bacteriën die Acné veroorzaken tot in de dermis. Eucalyptusolie heeft een natuurlijke antiseptische eigenschap en is zeer effectief in het behandelen van wonden, Acné en huidinfecties. Let op, na deze facial mag jouw gelaat de eerste 48 uur niet blootgesteld worden aan de zon, helder binnen licht en computerscherm licht.
  Prijs SPOT FACIAL incl. LED Therapie: 110€

  Tijdens alle Acné Treatments wordt de Skin Scrubber ingezet om de poriën uit te reinigen.

  ANTI-AGE TREATMENTS

 • EGYPTIAN ROSE FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor de 18 tot 25-jarigen die vroegtijdige huidveroudering willen tegengaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het EGYPTIAN ROSE Hydrojelly Masker. Het hoofdingrediënt in dit masker zijn Organische Rozenblaadjes. Deze zijn geschikt voor alle huidtypes en hebben fantastische vocht inbrengende eigenschappen. Bijkomend zorgen rozenblaadjes voor vermindering van fijne lijntjes, verzachten ze de ruwe huid en zorgen voor verheldering van donkere vlekken. Rozenblaadjes zitten vol met Vitamine C welke de huidstructuur helpen versterken en ook beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
  Prijs EGYPTIAN ROSE FACIAL: 85€

 • CAVIAR FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor een fotoverouderde, verslapte huid met eventuele zonbeschadiging. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het RESILIENCE CAVIAR Hydrojelly Masker. Dit masker stimuleert de collageen en elastine productie in de huid. Bijkomend promoot het ook de cel vernieuwing. Het hoofdingrediënt is Kaviaar poeder. Kaviaar is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren en ook aminozuren, welke zorgen voor het herstel van de huid die beschadigd is door UV Stralen. Kaviaar wordt snel opgenomen in de huid en veroorzaakt geen allergische reacties.
  Prijs CAVIAR FACIAL: 100€

 • VAMPIRE FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor een verslapte huid met rimpels. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het VAMPIRE PLLA INFUSION Hydrojelly Masker. Het hoofdingrediënt in dit masker is PLLA ofwel Poly-L-Lactic Acid ofwel het collageen herstel poeder. Deze boost de regeneratie van ons lichaamseigen collageen waarbij gradueel de huid voller en zachter wordt en de verslapping wordt opgeheven. Het gelaat vertoont een duidelijke verjonging.
  Prijs VAMPIRE FACIAL: 100€

 • ANTI-STRESS FACIAL: een specifieke gelaatsverzorging voor een gestreste huid met grote poriën, dofheid, rimpels en zonbeschadiging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het AUSTRALIAN SHEEP PLACENTA Hydrojelly Masker. Tijdens deze Facial doen we ook Cupping op de huid om de bloedsomloop te stimuleren. Het masker bevat twee hoofdingrediënten, namelijk extract van Australische Schaap placenta en 24K Goud poeder. Het extract van schaap placenta is een rijke bron van bioactieve voedingsstoffen, inclusief aminozuren, proteïnes, Hyaluronzuur en EGF. Het extract van schaap placenta heeft de unieke eigenschap dat wanneer het wordt geabsorbeerd door de huidcellen, deze worden getriggerd om nieuwe collageen aan te maken. Wanneer jonge en oude cellen hun DNA mixen, nemen de oude cellen de eigenschappen van de nieuwe over en ontstaat er een regeneratieproces welke resulteert in een omkeerbaar verouderingsproces, m.a.w. de huid verjongt. Goudpoeder is een antioxidant met anti-inflammatoire eigenschappen en activeert de basale cellen die de elasticiteit van de huid verhogen.
  Prijs ANTI-STRESS FACIAL incl. Cupping: 110€

 • YOUTH ELIXIR FACIAL: een specifieke, zeer exclusieve ANTI-AGE gelaatsverzorging, een complete verjongingsbehandeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het YOUTHFUL ELIXIR Hydrojelly Masker. Dit masker bevat twee luxueuze ingrediënten: Truffel en 24K Goud. Truffel is de magische champignon, vol met vetzuren en Vitamine B, welke de huid een langdurige “Glow” geeft. Truffel zorgt voor een zachte huid, is vocht inbrengend en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Truffel beschermt de huid tegen alle tekenen van vroegtijdige veroudering. 24K Goud geeft de huid een instant verlichtend effect. Het is een antioxidant met anti-inflammatoire kenmerken. Goud beschermt de huid tegen vrije radicalen welke de oorzaak zijn van fijne rimpels en zonneschade. Goud activeert de basale huidcellen welke de elasticiteit van de huid verhogen. Goud geeft het gelaat een verjongingseffect.
  Prijs YOUTH ELIXIR FACIAL: 125€

 • CONTOURING FACIAL: een specifieke, unieke gelaatsverzorging voor een huid met diepe rimpels, grote poriën en extreme tekenen van veroudering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het CONTOURING FACE Masker. Dit masker heeft als hoofdingrediënt het zeer bekende Argireline. Argireline werkt in op de zenuw-spier communicatie zodat de spierspanning van de expressie rimpels versoepelt. Argireline stimuleert ook de collageen productie en de vochtgehaltes in de huid. Een voldoende gehydrateerde huid oogt immers steeds jonger dan een droge huid. Let op, doordat het masker ervoor zorgt dat er spiercontractie optreedt, is het mogelijk dat er rode lijnen zichtbaar zijn in het gelaat na de behandeling. Deze verdwijnen enkele uren nadien.
  Prijs CONTOURING FACIAL: 130€ 

Alle “Customized Treatments” kunnen online, telefonisch of via bericht worden geboekt. Bij online reservatie worden de behandelingen onmiddellijk afgerekend. Facials kunnen enkel uitgevoerd na een huidanalyse en/of u al in het bezit bent van een gepersonaliseerd huidpaspoort. Boek dus eerst een huidanalyse en wacht het advies af van onze huidexpert.

Customized treatments