top of page
Graciouscosmetics logo

DMK

Toen de jonge Danné Montague-King een oplossing zocht voor zijn ernstige acné, had hij geen idee dat het zou leiden tot een wereldwijd huidverzorgingsimperium in 30 landen, met duizenden klinieken en honderdduizenden klanten.


GRACIOUSCOSMETICS is dan ook trots om de uitverkoren Aesthetic Clinic te zijn die het exclusieve Amerikaanse merk DMK kan aanbieden aan haar cliënten. 


Na jarenlange studie zag Dr. King dat huidaandoeningen het gevolg waren van een disharmonie in de manier waarop de huidfuncties functioneren. Hij redeneerde dat als hij de balans in de huid zou kunnen herstellen, hij in staat zou zijn om de huid te herzien en de functionaliteit te verbeteren. Uit zijn chemiestudies, wist Dr. King dat het lichaam geprogrammeerd is om zichzelf te regenereren. Hoewel de mens het lichaam vol laadt met vrije radicalen, zonlicht, giftig voedsel en slechte reinigingsgewoonten, heeft het lichaam de instantie zichzelf te regenereren. Zijn oplossing was om deze regeneratieve kwaliteiten te benutten. Met uitgebreid onderzoek werd Dr. King één van  de eerste biochemici om de kracht van enzymen te gebruiken om de huid te hydrateren en te versterken. 


Het DMK huidverjonging systeem was het eerste om de huidcellen een chemie te bieden die ze herkenden. Het revolutionaire DMK begrip REMOVE, REBUILD, PROTECT en MAINTAIN heeft tot doel de individuele biochemie overeen te stemmen met de juiste huid therapie. Botanisch gebaseerde paramedische producten zetten aan tot lange termijn veranderingen in de huid op cellulair niveau, terwijl professionele behandelingen zorgen voor superieure esthetische resultaten. 


DMK biedt een effectieF huid herzieningsprogramma voor alle leeftijden, huidaandoeningen en genetische achtergronden. DMK paramedische therapie werkt op de structuur en de functie van de huid, m.a.w. op alle huidlagen incl. tot op spierniveau en op de productie van collageen. Dit is een zeer unieke aanpak. DMK is het enigste merk dat werkt op dit niveau.


DMK producten en behandelingen pakken de huid aan op intern cellulair niveau om de functionaliteit te verbeteren. Ze werken in op de chemische processen van de huid. Hun producten hebben een botanische en farmaceutische oorsprong. DMK heeft een breed scala aan behandelingen en producten geformuleerd die de huid heropvoedt, telkens volgens hun concept Remove, Rebuild, Protect en Maintain.


DMK Enzymtherapie is “the signature DMK Treatment”. Enzymen zijn biologische katalysatoren van een chemische reactie in het lichaam. Ze kunnen dood eiwit, toxines en andere uitstromingen uit de epidermis verwijderen met behulp van een proces genaamd “omgekeerde osmose”. Omgekeerde osmose is een techniek dat het natuurlijke proces van osmose omkeert door toepassing van druk. Ingeval van DMK Enzymtherapie dwingt omgekeerde osmose vloeistoffen uit de cel via de celwand, ze spoelen de matrix die de cellen omringt schoon zodat het helder en toxinevrij wordt. Enzymen behandelingen zijn de meest effectieve methode voor het hydrolyseren van dood celmateriaal uit de huidweefsels. DMK Enzymtherapie is in staat om de huid geleidelijk aan te verstevigen en het verwijderen van verontreinigingen uit de huidcellen via omgekeerde osmose. 


GRACIOUSCOSMETICS biedt jou volgende DMK behandelingen aan. Welke voor jou van toepassing is, wordt bepaald door onze huidexpert tijdens de huidanalyse.

 1. DMK ONE; dé kenmerkende basis enzymen behandeling, we verwijderen alle toxines uit de huid en sluizen zuurstof in. De verbetering van de huid is een proces van heropbouw van binnenuit. DMK is het enigste merk dat transferenzymen gebruikt om de interne functies en structuren opnieuw te reguleren. Deze basis behandeling wordt als start gezien van de huid verbeterende kuur en is geschikt voor alle huidtypes en wordt toegepast bij alle huidproblemen. (Prijs = 115€)
   

 2. DMK QUICK PEEL; een DMK behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een zachte melkzuur peeling om snel ontstekingen te verminderen, infectie te doden en de functionaliteit van de huid met een slechte genezing te verbeteren. De extra voordelen van melkzuur zijn een verhoging van hydratatie niveau en een verhoging van de natuurlijke ceramiden (barrière lipiden) in de opperhuid.  Deze Quick peel verbetert de zuurstoftoevoer naar de weefsels, versterkt de haarvaten en onderdrukt ook de productie van melanine om gepigmenteerde littekens die vaak gepaard gaan met acné en ontstekingen te voorkomen. (Prijs = 120€)
   

 3. DMK PRO ALPHA; een DMK behandeling waarbij een combinatie van 3 zuren worden toegepast op de huid: glycolzuur, melkzuur en appelzuur. Deze zorgen ervoor dat de vrije waterniveaus binnen de opperhuid toenemen zonder irritatie. Deze behandeling wordt aanbevolen bij verslapping van de huid, die “bounce” ontbreekt, bij trans epidermaal waterverlies, door de zon beschadigde huid, mee-eters, rosacea, rimpels en fijne lijntjes. De Pro Alpha Facial is ook effectief om diepe talg los te maken. (Prijs = 125€)
   

 4. DMK TWO & THREE; een DMK anti-age behandeling waarbij de functie en structuur van de verouderde en verzwakte huid wordt herzien. Deze formule bouwt de huid op van binnenuit en brengt alles weer in balans. Er wordt gebruikt gemaakt van 2 enzymen maskers op basis van koperpeptiden welke de bouwsteen is voor collageen en elastine van de huid. Het combineren van de 2 maskers wordt onze Muscle Banding Protocol genoemd omdat het inwerkt op de spieren en zorgt voor een serieuze verstrakking en lifting van het gelaat. (Prijs = 135€)
   

 5. DMK 6 LAYER PEEL PRO ALPHA; een zeer intensieve resurfacing procedure welke effectief is voor een fotoverouderde huid, Acné littekens, gepigmenteerde huid, fijne lijntjes en rimpels en een verdikte huid. Er worden 6 lagen fructosezuur op het gelaat aangebracht. Deze behandeling kan enkel worden uitgevoerd als u minimum twee enzymen therapie hebt gehad. (Prijs = 145€)
   

 6. DMK CRYO X PRO; een “Ice Cold Facial” waarbij een gel wordt aangebracht die gebruik maakt van thermische homeostase voor exfoliatie. Bijkomend worden er ook DMK cold packs toegevoegd aan de behandeling. Dode huidcellen bevriezen, breken af en vallen af bij blootstelling aan polymelkzuur en glycolzuur bij koude temperaturen. Dit proces verwijdert de bovenste laag dode huidcellen terwijl de gezonde, levende cellen eronder worden beschermd. De Cryo X Pro behandeling kan ingezet worden als onderhoudsgelaatsverzorging, voor een fotoverouderde huid, dermatitis, Acné, hyperpigmentatie of textuurverbetering. (Prijs = 140€)
   

 7. ALKALINE WASH ENZYME 1; een superieure DMK behandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van de herstellende Alkaline oplossing welke de keratine- en proteïnebindingen op elk huidoppervlak doet zwellen, verzachten en afbreken. Alkaline Wash behandelt hoornvorming en onvolkomenheden in de textuur van de huid, verwijdert hardnekkige hyperpigmentatie, laat verstoppingen verdwijnen, vermindert Acné-veroorzakende bacteriën, herstelt littekens en remodelleert weefsel. Het is ook een krachtig middel om haar te verwijderen en bereidt de huid voor op een groot aantal geavanceerde huidrevisiebehandelingen. De Alkaline Wash Enzyme 1 is de basis alkaline behandeling inclusief onze Herb & Mineral van DMK. (Prijs = 120€)
   

 8. ALKALINE WASH – AQUA D’HERB; een DMK behandeling waarbij de Alkaline oplossing wordt ingezet inclusief Aqua D’Herb. Aqua D’Herb maakt gebruikt van iontoforese, wat betekent dat het bio-elektrische signalen over celoppervlakken kan bevorderen. Deze combinatie behandeling verhoogt de doorlaatbaarheid van de huid en werkt als een buffer, zodat de Alkaline niet te diep in de huid doordringt. De verzorging is geschikt voor een hyperreactieve huid, huid van Skin of Color people, omdat deze gevoeliger zijn voor hyperpigmentatie, leerachtige en verdikte huid. (Prijs = 125€)
   

 9. ALKALINE WASH SCAR ENZYME; een DMK behandeling waarbij de Alkaline oplossing wordt ingezet, in combinatie met gedistilleerd water. Deze verzorging wordt ook wel resurfacing genoemd omdat dode corneocyten worden verwijderd van de huid. Ideaal voor littekenrevisie. (Prijs = 130€)
   

 10. ALKALINE WASH ROSACEA; een DMK behandeling waarbij de Alkaline Wash wordt gebruikt voor herstel van de huidaandoening Rosacea. Alkaline Wash heeft bacterie bestrijdende werkstoffen die bacteriën en demodex mijten doden, helpen ontstekingen, warmte en zwelling te verminderen. Hierdoor versterkt de huidstructuur, wat herstel en de integriteit van de cellen bevordert. Een sterkere, gezondere huid kan beter water vasthouden, heeft een beter afweersysteem en raakt minder snel ontstoken. (Prijs = 125€)
   

 11. FOLLICUZYME; een DMK behandeling ter bestrijding van folliculitis, dit is een haarvatenontsteking. Bijkomend is deze behandeling uiterst geschikt voor ingegroeide haren en gerelateerde irritatie. Ze kan ingezet worden overal op het lichaam, zowel bij mannen en vrouwen. (Prijs = 115€)

DMK en GRACIOUSCOSMETICS formuleren uw reis naar een betere huid als volgt:


Wij geloven dat een betere huid leidt tot een beter leven.
Wij geloven in het creëren van vertrouwen.
Wij geloven dat een mooie dag begint met een mooie huid.
Wij geloven in de beste versie van jezelf zijn en glimlachen naar de weerspiegeling van de spiegel.
Wij geloven in van je huid houden en dat een geweldige huid de wereld verlicht.
Wij geloven dat iedereen een geweldige huid verdient.
Wij geloven in het geven van de huid waar u van droomt en we geloven in een blije huid.
 

 

DMK behandelingen kunnen enkel uitgevoerd worden na een huidanalyse.

bottom of page