top of page

DMK

Toen de jonge Danné Montague-King een oplossing zocht voor zijn ernstige acné, had hij geen idee dat het zou leiden tot een wereldwijd huidverzorgingsimperium in 30 landen, met duizenden klinieken en honderdduizenden klanten.


GRACIOUSCOSMETICS is dan ook trots om de uitverkoren Aesthetic Clinic te zijn die het exclusieve Amerikaanse merk DMK kan aanbieden aan haar cliënten. 


Na jarenlange studie zag Dr. King dat huidaandoeningen het gevolg waren van een disharmonie in de manier waarop de huidfuncties functioneren. Hij redeneerde dat als hij de balans in de huid zou kunnen herstellen, hij in staat zou zijn om de huid te herzien en de functionaliteit te verbeteren. Uit zijn chemiestudies, wist Dr. King dat het lichaam geprogrammeerd is om zichzelf te regenereren. Hoewel de mens het lichaam vol laadt met vrije radicalen, zonlicht, giftig voedsel en slechte reinigingsgewoonten, heeft het lichaam de instantie zichzelf te regenereren. Zijn oplossing was om deze regeneratieve kwaliteiten te benutten. Met uitgebreid onderzoek werd Dr. King één van  de eerste biochemici om de kracht van enzymen te gebruiken om de huid te hydrateren en te versterken. 


Het DMK huidverjonging systeem was het eerste om de huidcellen een chemie te bieden die ze herkenden. Het revolutionaire DMK begrip REMOVE, REBUILD, PROTECT en MAINTAIN heeft tot doel de individuele biochemie overeen te stemmen met de juiste huid therapie. Botanisch gebaseerde paramedische producten zetten aan tot lange termijn veranderingen in de huid op cellulair niveau, terwijl professionele behandelingen zorgen voor superieure esthetische resultaten. 


DMK biedt een effectieve huid herzieningsprogramma voor alle leeftijden, huidaandoeningen en genetische achtergronden. DMK paramedische therapie werkt op de structuur en de functie van de huid, m.a.w. op alle huidlagen incl. tot op spierniveau en op de productie van collageen. Dit is een zeer unieke aanpak. DMK is het enigste merk dat werkt op dit niveau.


DMK producten en behandelingen pakken de huid aan op intern cellulair niveau om de functionaliteit te verbeteren. Ze werken in op de chemische processen van de huid. Hun producten hebben een botanische en farmaceutische oorsprong. DMK heeft een breed scala aan behandelingen en producten geformuleerd die de huid heropvoedt, telkens volgens hun concept Remove, Rebuild, Protect en Maintain.


DMK Enzymtherapie is “the signature DMK Treatment”. Enzymen zijn biologische katalysatoren van een chemische reactie in het lichaam. Ze kunnen dood eiwit, toxines en andere uitstromingen uit de epidermis verwijderen met behulp van een proces genaamd “omgekeerde osmose”. Omgekeerde osmose is een techniek dat het natuurlijke proces van osmose omkeert door toepassing van druk. Ingeval van DMK Enzymtherapie dwingt omgekeerde osmose vloeistoffen uit de cel via de celwand, ze spoelen de matrix die de cellen omringt schoon zodat het helder en toxinevrij wordt. Enzyme behandelingen zijn de meest effectieve methode voor het hydrolyseren van dood celmateriaal uit de huidweefsels. DMK Enzymtherapie is in staat om de huid geleidelijk aan te verstevigen en het verwijderen van verontreinigingen uit de huidcellen via omgekeerde osmose. 


GRACIOUSCOSMETICS biedt twee DMK Enzymatische behandelingen aan. Welke voor jou van toepassing is, wordt bepaald door onze huidexpert en tijdens de huidanalyse, welke steeds vooraf gaat.

  • DMK Enzymatic Treatment One = 115€

  • DMK Enzymatic Treatment Two+Three = 135€

 


Indien je voor DMK kiest, ga je een engagement aan.  Je bent bereid om alle voorgestelde producten aan te schaffen in mini of grootformaat en je volgt strikt het voorgestelde traject van thuisgebruik producten en professionele behandelingen in ons Aesthetic Clinic. Welk traject jij gaat volgen hangt af van jouw huidtype, huidprobleem, het beoogde/gewenste resultaat en in consensus met onze DMK Skin Technician Grace. Tijdens jouw huid verbeterende kuur, gebruik je enkel DMK Skin Care producten en sta je tijdens jouw traject in nauw contact met onze DMK Skin Technician Grace. Dit is “the Key” tot succes van jouw huidverbeteringsproces.

DMK en GRACIOUSCOSMETICS formuleren uw reis naar een betere huid als volgt:
Wij geloven dat een betere huid leidt tot een beter leven.
Wij geloven in het creëren van vertrouwen.
Wij geloven dat een mooie dag begint met een mooie huid.
Wij geloven in de beste versie van jezelf zijn en glimlachen naar de weerspiegeling van de spiegel.
Wij geloven in van je huid houden en dat een geweldige huid de wereld verlicht.
Wij geloven dat iedereen een geweldige huid verdient.
Wij geloven in het geven van de huid waar u van droomt en we geloven in een blije huid.

 

Een huidanalyse kan online, telefonisch of via bericht worden geboekt. DMK behandelingen kunnen enkel uitgevoerd worden na een huidanalyse. 

bottom of page