top of page
Graciouscosmetics logo

LAB TEST

GRACIOUSCOSMETICS biedt volgende extra Laboratorium testen aan.

 

BLOED TOTAAL TEST XL
 

Het totaalprofiel XL is een uitgebreid bloedonderzoek waarmee gezondheidsrisico's al in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord. Hoe staat het met mijn gezondheid? Heb ik een tekort aan essentiële vitamines en mineralen? Zorgt mijn cholesterol voor een extra gezondheidsrisico? Met een uitgebreid bloedonderzoek worden dezen en nog veel meer gezondheidsvragen beantwoord. Fijn om te weten wat goed is en vooral ook waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Je ontvangt samen met de uitslag van het onderzoek een persoonlijk en concreet leefstijladvies.

 • Vitamines en mineralen: IJzer, Foliumzuur, Vitamine D, Vitamine B6, Vitamine B12
   

 • Gezondheid hart en bloedvaten: Cholesterol, HDL Cholesterol, LDL Cholesterol, Cholesterol ratio, Triglyceriden, Hs-CRP
   

 • Bloedsuiker: HbA1c
   

 • Lever & nieren: Creatinine, Gamma GT, ALAT
   

 • Schildklier: TSH
   

Het bloedstaal wordt afgenomen met een vingerprik en geanalyseerd in een officieel laboratorium. Deze test kost 145€

HORMONEN TEST VROUW

 

De speekseltest hormonen, gericht op vrouwelijke hormonen, geeft inzicht in de hormonen Progesteron, Cortisol en DHEA en toont de verhouding tussen deze drie hormonen.

De juist hormoonbalans is er belangrijk. Bij een disbalans of als de hormoonproductie achteruitgaat bij bv. Menopauze, uit zich dat in klachten zoals depressie, gewichtsproblemen, hoofdpijn & migraine, stemmingswisselingen en slaapstoornissen. Ook huidproblemen zoals Acné, pigmentatie, Rosacea, Eczeem, Psoriasis en huidveroudering kunnen veroorzaakt worden door hormoonverstoring.

Met onze speekseltest hormonen vrouw komt je snel te weten op jouw hormonen balans in evenwicht is.

Deze test kost 129€.

bottom of page