top of page
Graciouscosmetics logo

ME LINE

ME LINE is een gespecialiseerd gamma behandelingen en producten voor alle soorten melanotische stoornissen: melasma, post inflammatoire hyperpigmentatie, lengitines, …ongeacht het fototype of lichaamsgebied.
ME LINE heeft vooral een zeer effectief behandelingsprotocol voor plaatselijke of lokale pigmentvlekken aan te pakken. Heb jij een donkere vlek in het aangezicht of ergens op jouw lichaam dat je stoort? Dan is ME LINE de perfecte oplossing! Alle producten van ME LINE bevatten ingrediënten die wetenschappelijk bewezen resultaten bieden voor pigmentvlekken: Tranexaminezuur, Sodium Hyaluronate, Hexylresorcinol, Kojico zuur, enz… Er zijn specifieke behandelingsprotocollen voor Kaukasische en etnische huidtypes en voor gelokaliseerde vlekken. ME LINE heeft zelfs een gespecialiseerde behandeling voor hyperpigmentatie van de intieme zone van het lichaam. 


Wens jij meer info over de ME LINE behandelingen voor de aanpak van hyperpigmentatie of donkere vlekken, boek dan eerst een huidanalyse dan bekijken we samen de mogelijkheden.


Prijzen:


ME LINE Facial Treatment Caucasian Skin: 130€

ME LINE Facial Treatment Ethnic Skin: 130€


ME LINE Treatment Spots: 50€/per vlek


ME LINE Treatment Intimate: 80€

Me Line, behandelingen voor alle soorten melanotische stoornissen
bottom of page