top of page

PCA SKIN

PCA SKIN wordt in de bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van de geavanceerde samengestelde peelings. Zij zijn de wereldleider in het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsproducten. Al 2 decennia werkt PCA SKIN samen met dermatologen en dokters in de chemie en levert zo het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en mooie huid vanuit cellulair niveau. 

PCA SKIN biedt slimme oplossingen voor volgende huidcondities: Hyperpigmentatie, melasma, lichtbeschadiging, huidveroudering, Acné, littekens, psoriasis, gevoeligheid, rosacea, keratosis pilaris. 

PCA SKIN peelings worden gezien als de “gouden standaard” in de Medische Skin Care en ze zijn de uitvinder van de gewijzigde en verbeterde Jessnerpeeling. Een Jessnerpeeling is een zeer populaire, medium peeling in de topklasse van huidverbetering. De peelings, behandelingen en productenlijn van PCA SKIN is geschikt voor alle huidtypes, etnische groepen en huidaandoeningen. Elk jaar worden er wereldwijd meer dan een miljoen PCA SKIN peelings uitgevoerd. 

PCA SKIN onderscheidt zich van andere merken met volgende kenmerken:

  • Ze gebruiken pure ingrediënten, geen derivaten, in hoge concentraties.

  • Het zijn medische producten, er zit wetenschap achter elk product en behandeling.

  • Ze bieden optimale efficiëntie dankzij het Omnisome Delivery System: een transdermaal delivery system dat gebruikt wordt in medicatie en garant staat voor een optimale, wetenschappelijk bewezen werkzaamheid. Bij dit systeem dringen de actieve werkstoffen langzaam in de diepere huidlagen. Bij een klassiek delivery systeem gebeurt dit enkel in de bovenste laag van de huid.

  • Geavanceerde technologie voor stabiliteit van de ingrediënten en penetratie in de huid.

  • Resultaatgerichte gemengde peelings voor alle huidtypes, ongeacht etnische achtergrond of huidconditie.

  • Efficiënte epidermale peelings zonder de ongemakken van traditionele peelings (irritatie, downtime…)

  • PCA SKIN producten zijn parabenen-vrij, bevatten geen minerale oliën, synthetische geur- of kleurstoffen en worden niet getest op dieren.

  • Daadwerkelijke en consistente resultaten zijn prioritair, vandaar zal er altijd een gepersonaliseerd behandelingsschema worden opgesteld, dat geleidelijk wordt opgebouwd. PCA SKIN staat voor een progressieve aanpak en niet voor een agressieve.

  • Alle PCA SKIN peelings bevatten resultaatgerichte ingrediënten, zoals AHA(Alfa-hydroxyzuren), BHA(Beta-hydroxyzuren), TCA(Trichloorazijnzuur), antioxidanten en Retinol (Vitamine A).

  • PCA SKIN verwerkt pure Retinol of Vitamine A in zijn producten. Retinol is van onschatbare waarde in de strijd tegen huidveroudering. Het regelmatig gebruik van ingekapseld Retinol (om de wetenschappelijke naam te gebruiken) leidt tot de stimulatie van fibroblastcellen. Deze cellen reguleren de productie van collageen en elastine, cruciale eiwitten bij het handhaven van een soepele, sterke huid en verminderen de effecten van het verouderingsproces. Daarnaast is het ook gekoppeld aan het normaliseren van cel differentiatie, talgproductie en pigmentatie. Retinol heeft enorm veel invloed op onze huidcellen. Ze vermijdt de Hayflick Limit waardoor een teveel aan celdeling wordt afgeremd, ook stimuleert Retinol de Langerhans cellen. Deze tweeledige werking maakt dat Retinol preventief werkt tegen kanker. Vandaar wordt Retinol beschouwd als de meest effectieve behandeling in huidverbetering en huidverjonging!

 Als Skin Care professional en gecertificeerd PCA SKIN expert biedt   GRACIOUSCOSMETICS jou een brede waaier van behandelingen aan en   een uitgebreid gamma producten voor thuisgebruik.

 Kies jij voor PCA SKIN, dan wordt er een vast protocol gevolgd. Er zal   altijd eerst een huidanalyse plaatsvinden. Na de huidanalyse ga je naar   huis met staaltjes PCA SKIN producten, deze gebruik je minimum   1 week. Nadien kan je starten met behandelingen.

 Kies je voor PCA SKIN, dan gebruik je ook de producten voor   thuisgebruik. Deze staan vermeld in jouw gepersonaliseerd   behandelingsplan. 

 Kies je voor PCA SKIN, dan ga je voor een globale, individuele,   progressieve aanpak van jouw huidprobleem met ongezien,   wetenschappelijk bewezen, verbluffende resultaten! Het is een   investering die meer dan de moeite waard is!

OVERZICHT PCA SKIN BEHANDELINGEN: 

SENSITIVE+ TREATMENT: Kennismakingsbehandeling van PCA SKIN, voor alle Fitzpatrick huidtypes. Volgende huidproblemen kunnen worden behandeld: gevoelige huid, hyperpigmentatie, rosacea, doffe & vale huid, ontstoken Acné en fijne lijntjes. De contra-indicatie zijn zwangerschap en borstvoeding. De Sensi Peel die wordt gebruikt, is een unieke peeling met een zachte TCA-oplossing die de oppervlaktestructuur zal verbeteren en de huid helderder zal maken. De behandeling is een uitstekende optie voor zeer gevoelige huidtypes.
Prijs: 100€ (1-2 lagen peeling)/ 110€ (3-4 lagen peeling)

Duur: 60min

PCA OXY TREATMENT: Een behandeling voor de doffe & vale huid die te kort heeft aan zuurstof. Geschikt voor Fitzpatrick huidtypes 1 t/m 4. Contra-indicatie zijn zwangerschap en borstvoeding. De huid wordt diep gereinigd met een Gentle Exfoilant of Detox Gel Deep Pore Treatment. Er wordt een PCA Peeling HQ Free toegepast. Deze peeling is de wereldberoemde verbeterde Jessner Peeling, die ontstekingen vermindert, de talgproductie in balans brengt en de hyperpigmentatie verheldert. Bijkomend worden er 2 stappen van de zuurstofbehandeling (Oxy Trio Treatment) toegepast, de activator en de detoxifier. Deze stimuleren de bloedcirculatie en ontgiften de cellen. 
Prijs: 110€
Duur: 60min

 

OXY TRIO TREATMENT: Deze antibacteriële behandeling verbetert en voorkomt beschadiging door vrije radicalen. Oxidatie en stress zijn de meest bijdragende factoren bij huidveroudering. Deze behandeling stimuleert de zuurstof toevoer en de bloedcirculatie in de huid, waardoor de doffe, vale en gestreste huid verandert in een gezonde stralende huid. Geschikt voor alle Fitzpatrick huidtypes, ook voor zwangere vrouwen en bij borstvoeding. Volgende huidproblemen kunnen worden behandeld: Acné en Acnégevoelige huid, doffe & verstikte huid, zuurstofarme huid. De behandeling bevat 3 stappen: Activator voor het stimuleren van de bloedcirculatie, Detoxifier voor het ontgiften van de huid en een Oxygenator voor het toedienen van zuurstof aan de follikels.
Prijs: 105€
Duur: 60min

 

PCA TREATMENT: Deze behandeling bevat de bekende Jessner peeling die zichzelf heeft bewezen en zeer innovatief is. Geschikt voor Fitzpatrick huidtypes 1 t/m 5. Ideaal voor personen met hormonale Acné, hyperpigmentatie (hormonaal) en zonbeschadiging. Contra-indicatie zijn zwangerschap en borstvoeding. Deze behandeling opent poriën, zuivert Acné en verjongt de huid dankzij de combinatie van huid verhelderende werkstoffen en Alpha en Beta Hydroxyzuren. (PCA SKIN producten of het gebruik van een Post Procedure Solution Kit is verplicht na deze behandeling)
Prijs: 105€ (1-2 lagen peeling/ 115€ (3-4 lagen peeling)
Duur: 60min

 

PCA ULTRA TREATMENT: Een dubbele Anti-Age behandeling met twee peelings: PCA-peel HQ-free en Ultra Peel I. Volgende huidproblemen kunnen worden aangepakt: zonbeschadiging en ouderdomspigmentatie, grove huidstructuur, rimpels & verslapping. Contra-indicaties zijn zwangerschap en borstvoeding + Fitzpatrick huidtypes 5 en 6. (PCA SKIN producten of het gebruik van een Post Procedure Solution Kit is verplicht na deze behandeling)
Prijs: 115€ (1-2 lagen peeling)/ 120€ (3-4 lagen peeling)
Duur: 60min

 

ULTRA TREATMENT: Een milde tot medium peeling voor de vochtarme en rijpere huid. Het corrigeert pigmentverstoringen, fijne lijntjes en rimpels, verslapping, zonbeschadiging en Acné. Ideaal voor de grove huidstructuur of verhoornde huid. Contra-indicaties zijn Fitzpatrick huidtypes 4 t/m 6, zwangerschap en borstvoeding. (PCA SKIN producten of het gebruik van een Post Procedure Solution Kit is verplicht na deze behandeling)
Prijs: 105€ (1-2 lagen peeling)/ 115€ (3-4 lagen peeling)
Duur: 60min

 

4% PURE RETINOL TREATMENT: Deze zeer actieve Retinoïdebehandeling is uitermate geschikt voor een huid die behoefte heeft aan Anti-Age. Geschikt voor Fitzpatrick huidtypes 1 t/m 3. Perfecte aanpak voor de verouderde huid, pigmentverstoringen of door zonlicht beschadigde huid. Contra-indicaties zijn zwangerschap, borstvoeding en hypergevoelige huid. Topklasse Peeling in huidverjonging! (PCA SKIN producten of het gebruik van een Post Procedure Solution Kit is verplicht na deze behandeling)
Prijs: 130€
Prijs (incl. Kit): 175€
Duur: 75min


DERMAPEEL TREATMENT: Dé ultieme huidverbeteringsbehandeling met een combinatie van 2 technieken: Dermatherapie & Peeling. Deze "Facial" bevat 5 stappen: Reiniging + Toner, Dermatherapie met serum, één laag Sensi Peel, aanbrengen van 2 unieke serums, huid terug in balans brengen met speciale crème.
Het doel van de behandeling is hydratatie, verminderen van fijne lijntjes & rimpels, verminderen van hyperpigmentatie, herstructureren van de huidbarrière, Glow-effect & liftend, gezonde & stralende huid. Deze “Facial” bevat medische producten met pure ingrediënten, die onmiddellijk resultaat geven. Het is mogelijk dat het gelaat roodheid vertoont gedurende een aantal uren, dit verdwijnt geleidelijk.
Het gebruik van PCA SKIN producten thuis is verplicht.
Prijs: 150€
Duur: 75min

 

ENZYMATIC TREATMENT: Anti-Age & Antioxidant behandeling met Enzymatische Peeling. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Deze behandeling stimuleert de chemische, cellulaire vernieuwing van de huid. Het verbetert de huidstructuur d.m.v. Papaya-enzymen, wijnsteenzuur en Lactobionisch zuur. Er is geen downtime bij deze behandeling.
Prijs: 105€
Duur: 60min

GRACIOUSCOSMETICS heeft voor jou een uitgebreid gamma aan Basic PCA SKIN behandelingen voor diverse huidproblemen. Doch kan er nog een stapje verder worden gegaan in huidverbetering. Heb jij een huid met meerdere, complexe problemen die een drastische aanpak vereisen, dan zijn er ook de Advanced Skin Care Treatments van PCA SKIN. Enkele voorbeelden zijn Acné met hyperpigmentatie, Droge & hyper gepigmenteerde huid, Droge huid met Melasma (zwangerschapsmasker), gevoelige huid met Psoriasis, Rosacea met actieve Acné, Folliculitis t.g.v. chemotherapie, uitgedroogde huid t.g.v. kankerbehandeling, uitermate fotoverouderde huid met diepe rimpels, enz…

 

Wens jij meer informatie over deze Advanced Skin Care Treatments, boek dan altijd eerst een huidanalyse. Je krijgt dan een duidelijk beeld van welke specialistische behandelingen er mogelijk zijn voor jouw complex huidprobleem. Bijkomend krijg je staaltjes van producten mee voor thuisgebruik. Deze gebruik je 1 week, nadien kan er gestart worden met behandelingen. De prijs van deze Advanced Skin Care Treatments wordt met jou besproken tijdens de huidanalyse. Je kan de huidanalyse online boeken of telefonisch.

Alle PCA SKIN behandelingen kunnen online, via bericht of telefonisch worden geboekt. Bij online reservatie van een behandeling, wordt deze onmiddellijk afgerekend. Bij reservatie via bericht of telefonisch, wordt er steeds een voorschot van 50% van de behandelingsprijs gevraagd, die per overschrijving onmiddellijk dient te voldaan, alvorens de afspraak wordt gegarandeerd. Er dient altijd vooraf een huidanalyse te worden geboekt alvorens jij met PCA SKIN behandelingen kan starten. Deze boek je minimum 1 week vooraf, zodat je al kan beginnen met het gebruik van staaltjes van de producten zodat de huid zich kan aanpassen aan de pure ingrediënten van PCA SKIN.

FitzPatrick
bottom of page