top of page
Graciouscosmetics logo

PCA SKIN

PCA SKIN wordt in de bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van de geavanceerde samengestelde peelings. Zij zijn de wereldleider in het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsproducten. Al 2 decennia werkt PCA SKIN samen met dermatologen en dokters in de chemie en levert zo het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en mooie huid vanuit cellulair niveau.

PCA SKIN biedt slimme oplossingen voor volgende huidcondities: Hyperpigmentatie, melasma, lichtbeschadiging, huidveroudering, Acné, littekens, psoriasis, gevoeligheid, rosacea, keratosis pilaris.

PCA SKIN peelings worden gezien als de “gouden standaard” in de Medische Skin Care en ze zijn de uitvinder van de gewijzigde en verbeterde Jessnerpeeling. Een Jessnerpeeling is een zeer populaire, medium, chemische peeling in de topklasse van huidverbetering. De chemische peelings, behandelingen en productenlijn van PCA SKIN is geschikt voor alle huidtypes, etnische groepen en huidaandoeningen. Elk jaar worden er wereldwijd meer dan een miljoen PCA SKIN peelings uitgevoerd.

PCA SKIN onderscheidt zich van andere merken met volgende kenmerken:

 • Ze gebruiken pure ingrediënten, geen derivaten, in hoge concentraties.
   

 • Het zijn medische producten, er zit wetenschap achter elk product en behandeling.
   

 • Ze bieden optimale efficiëntie dankzij het Omnisome Delivery System: een transdermaal delivery system dat gebruikt wordt in medicatie en garant staat voor een optimale, wetenschappelijk bewezen werkzaamheid. Bij dit systeem dringen de actieve werkstoffen langzaam in de diepere huidlagen. Bij een klassiek delivery systeem gebeurt dit enkel in de bovenste laag van de huid.
   

 • Geavanceerde technologie voor stabiliteit van de ingrediënten en penetratie in de huid.
   

 • Resultaatgerichte gemengde chemische peelings voor alle huidtypes, ongeacht etnische achtergrond of huidconditie.
   

 • Efficiënte epidermale peelings zonder de ongemakken van traditionele peelings (irritatie, downtime…)
   

 • PCA SKIN producten zijn parabenen-vrij, bevatten geen minerale oliën, synthetische geur- of kleurstoffen en worden niet getest op dieren.
   

 • Daadwerkelijke en consistente resultaten zijn prioritair, vandaar zal er altijd een gepersonaliseerd behandelingsschema worden opgesteld, dat geleidelijk wordt opgebouwd. PCA SKIN staat voor een progressieve aanpak en niet voor een agressieve.
   

 • Alle PCA SKIN peelings bevatten resultaatgerichte ingrediënten, zoals AHA(Alfa-hydroxyzuren), BHA(Beta-hydroxyzuren), TCA(Trichloorazijnzuur), antioxidanten en Retinol (Vitamine A).
   

 • PCA SKIN verwerkt pure Retinol of Vitamine A in zijn producten. Retinol is van onschatbare waarde in de strijd tegen huidveroudering. Het regelmatig gebruik van ingekapseld Retinol (om de wetenschappelijke naam te gebruiken) leidt tot de stimulatie van fibroblastcellen. Deze cellen reguleren de productie van collageen en elastine, cruciale eiwitten bij het handhaven van een soepele, sterke huid en verminderen de effecten van het verouderingsproces. Daarnaast is het ook gekoppeld aan het normaliseren van cel differentiatie, talgproductie en pigmentatie. Retinol heeft enorm veel invloed op onze huidcellen. Ze vermijdt de Hayflick Limit waardoor een teveel aan celdeling wordt afgeremd, ook stimuleert Retinol de Langerhans cellen. Deze tweeledige werking maakt dat Retinol preventief werkt tegen kanker. Vandaar wordt Retinol beschouwd als de meest effectieve behandeling in huidverbetering en huidverjonging!
   

Als Skin Care professional en gecertificeerd PCA SKIN expert biedt GRACIOUSCOSMETICS jou een brede waaier van behandelingen aan en een uitgebreid gamma aan producten voor thuisgebruik. De behandelingen van PCA SKIN kunnen enkel worden uitgevoerd na een huidanalyse.

 

OVERZICHT PCA SKIN BEHANDELINGEN:

 1. SENSITIVE TREATMENT: kennismakingsbehandeling van PCA SKIN, voor alle Fitzpatrick huidtypes. Volgende huidproblemen kunnen worden behandeld: gevoelige huid, hyperpigmentatie, rosacea, doffe & vale huid, ontstoken Acné en fijne lijntjes. De contra-indicaties zijn zwangerschap en borstvoeding. De Sensi Peel die wordt gebruikt, is een unieke peeling met een zachte 6% TCA-oplossing die de oppervlaktestructuur zal verbeteren en de huid helderder zal maken. Deze behandeling is een uitstekende optie voor zeer gevoelige huidtypes. 
  Prijs: 105€
   

 2. SENSITIVE+ TREATMENT: Deze behandeling bevat de Sensi Peel + het Hydrate Therapeutisch Oat Milk Masker. Geschikt voor alle Fitzpatrick huidtypes. Volgende huidproblemen kunnen worden behandeld: vochtarme en gevoelige huid, Rosacea, Roodheden en gesprongen haarvaatjes, doffe & vale huid, fijne lijntjes. De contra-indicaties zijn zwangerschap en borstvoeding. Het therapeutische masker is een wetenschappelijk geformuleerd masker om de huid te verzachten en te kalmeren. Het bevat havermelk, welke een perfecte vochtinbrenger en antioxidant is. Dit product combineert helende plantenextracten en provitaminen zoals komkommer, Arnica en Panthenol. De huid krijgt een rustige uitstraling. 
  Prijs: 115€
   

 3. PCA OXY TREATMENT: Een behandeling voor de doffe & vale huid die te kort heeft aan zuurstof. Geschikt voor Fitzpatrick huidtypes 1 t/m 4. Contra-indicatie zijn zwangerschap en borstvoeding. De huid wordt diep gereinigd met een Gentle Exfoilant of Detox Gel Deep Pore Treatment. Er wordt een PCA Chemische Peeling HQ Free toegepast. Deze peeling is de wereldberoemde verbeterde Jessner Peeling, die ontstekingen vermindert, de talgproductie in balans brengt en de hyperpigmentatie verheldert. Bijkomend worden er 2 stappen van de zuurstofbehandeling (Oxy Trio Treatment) toegepast, de activator en de detoxifier. Deze stimuleren de bloedcirculatie en ontgiften de cellen. 
  Prijs: 110€
   

 4. OXY TRIO TREATMENT: Deze antibacteriële behandeling verbetert en voorkomt beschadiging door vrije radicalen. Oxidatie en stress zijn de meest bijdragende factoren bij huidveroudering. Deze behandeling stimuleert de zuurstof toevoer en de bloedcirculatie in de huid, waardoor de doffe, vale en gestreste huid verandert in een gezonde stralende huid. Geschikt voor alle Fitzpatrick huidtypes, ook voor zwangere vrouwen en bij borstvoeding. Volgende huidproblemen kunnen worden behandeld: Acné en Acnégevoelige huid, doffe & verstikte huid, zuurstofarme huid. De behandeling bevat 3 stappen: Activator voor het stimuleren van de bloedcirculatie, Detoxifier voor het ontgiften van de huid en een Oxygenator voor het toedienen van zuurstof aan de follikels.
  Prijs: 105€
   

 5. PCA TREATMENT: Deze behandeling bevat de bekende Jessner peeling die zichzelf heeft bewezen en zeer innovatief is. Geschikt voor Fitzpatrick huidtypes 1 t/m 5. Ideaal voor personen met hormonale Acné, hyperpigmentatie (hormonaal) en zonbeschadiging. Contra-indicatie zijn zwangerschap en borstvoeding. Deze behandeling opent poriën, zuivert Acné en verjongt de huid dankzij de combinatie van huid verhelderende werkstoffen en Alpha en Beta Hydroxyzuren. 
  Prijs: 110€ (1-2 lagen peeling)
  Prijs: 120€ (3-4 lagen peeling)
   

 6. PCA ULTRA TREATMENT: Een dubbele Anti-Age behandeling met twee chemische peelings: PCA-peel HQ-free en Ultra Peel I. Volgende huidproblemen kunnen worden aangepakt: zonbeschadiging en ouderdomspigmentatie, grove huidstructuur, rimpels & verslapping. Contra-indicaties zijn zwangerschap en borstvoeding + Fitzpatrick huidtypes 5 en 6.
  Prijs: 120€ (1-2 lagen peeling)
  Prijs: 125€ (3-4 lagen peeling)
   

 7. PIGMENT CORRECT PEEL TREATMENT: Deze behandeling richt zich op één van de meest complexe en hardnekkigste huidproblemen, nl. hyperpigmentatie. De pigment correct peeling is een baanbrekend oplossing voor alle types van hyperpigmentatie en voor alle Fitzpatrick huidtypes. Met de Multi-Acid-Synergistic Technology (MAST) corrigeert en voorkomt de Pigment Correct Peel alle vormen van zichtbare hyperpigmentatie zoals melasma, zonschade en post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH)
  Prijs: 115€ (1-2 lagen peeling)
  Prijs: 125€ (3-4 lagen)
   

 8. BRIGHT & EVEN PEEL TREATMENT: De behandeling is een zachte, chemische peeling die de huid verheldert en egaliseert. Ze is geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige. De peeling bevat 2 zuren: L-amandelzuur en melkzuur en bijkomend ook een mengeling van alfahydroxyzuren. Een grote mengeling van antioxidanten beschermt de huid tegen externe stressoren.
  Prijs: 115€ (1-2 lagen peeling)
  Prijs: 125€ (3-4 lagen, peeling)
   

 9. ULTRA TREATMENT: Een milde tot medium peeling voor de vochtarme en rijpere huid. Het corrigeert pigmentverstoringen, fijne lijntjes en rimpels, verslapping, zonbeschadiging en Acné. Ideaal voor de grove huidstructuur of verhoornde huid. Contra-indicaties zijn Fitzpatrick huidtypes 4 t/m 6, zwangerschap en borstvoeding.
  Prijs: 110€ (1-2 lagen peeling)
  Prijs: 115€ (3-4 lagen peeling)
   

 10. 4% PURE RETINOL TREATMENT: Deze zeer actieve Retinoïdebehandeling is uitermate geschikt voor een huid die behoefte heeft aan Anti-Age. Geschikt voor Fitzpatrick huidtypes 1 t/m 3. Perfecte aanpak voor de verouderde huid, pigmentverstoringen of door zonlicht beschadigde huid. Contra-indicaties zijn zwangerschap, borstvoeding en hypergevoelige huid.
  Topklasse Chemische Peeling in huidverjonging! 
  Prijs: 135€

 

Alle PCA SKIN behandelingen kunnen enkel worden uitgevoerd na een huidanalyse.  

FitzPatrick
bottom of page