top of page

SKINPEN

Een SKINPEN Precision Systeem is een medisch Microneedling behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale downtime. 


De SKINPEN is het eerste FDA goedgekeurde medisch microneedling systeem ter wereld en enige CE klasse 2a markering voor het effectief behandelen van Acnélittekens in het gezicht, pigmentvlekken & melasma, rimpels en fijne lijntjes in gelaat en hals. Bijkomend kunnen ook Straie op het lichaam worden behandeld. 


Een SKINPEN behandeling verstevigt de huid door het stimuleren van de fibroblasten die collageen en elastine aanmaken en zorgt daarmee voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur. Medisch microneedling is met de SKINPEN krachtiger, preciezer en veiliger als nooit tevoren! Er is geen kans op overdracht van ziektes! De verwisselbare naaldkop kan maar één keer gebruikt worden en de naaldkop zelf kan geen vloeistoffen doorlaten. De SKINPEN maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid d.m.v. steriele naaldjes die vibrerend in de huid terechtkomen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Met de 14 steriele en zuivere naaldjes van de SKINPEN wordt collageen type 3 aangemaakt. Dit type collageen is nodig om effectieve weefselstructuren te kunnen aanmaken en organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zonder onderhuidse littekentjes. Dit is een must voor het aanmaken van een gezonde, nieuwe huid. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender! 


De SKINPEN is ALTIJD veilig, ongeacht het huidtype en kan gedurende het hele jaar worden toegepast. We raden aan om SKINPEN behandelingen in kuurvorm te doen voor het beste resultaat. 
 

Prijzen:

•    SKINPEN (1-2 beh.): 185€/beh.
•    SKINPEN (3-4 beh.): 175€/beh.
•    SKINPEN (5-6 beh.): 165€/beh.
•    SKINPEN per klein gebied, max. 10cm: 145€

(Prijzen zijn inclusief Aftercare package)

Alle SKINPEN behandelingen kunnen online, via bericht of telefonisch worden geboekt. Bij online reservatie van een behandeling, wordt deze onmiddellijk afgerekend. Bij reservatie via bericht of telefonisch, wordt er steeds een voorschot van 50% van de behandelingsprijs gevraagd, die per overschrijving onmiddellijk dient te voldaan, alvorens de afspraak wordt gegarandeerd.

bottom of page