top of page
Graciouscosmetics logo

XL HAIR

In het segment van de Skinboosters bestaat er een aparte formule voor haargroeistimulatie, nl. XL-Hair. De ampul XL-Hair is speciaal ontwikkeld voor mannen & vrouwen die kampen met haaruitval. Diverse vormen van Alopecia kunnen behandeld worden met XL-Hair. Ook haar dat dunner wordt, kan verbeterd worden met deze formule. 

Er zal altijd eerst een intakegesprek volgen, alvorens met XL-Hair kan worden gestart. Dit intakegesprek duurt ongeveer 30 min. en gratis. Je krijgt dan alle informatie over de behandeling en er wordt gekeken of jouw specifiek haarprobleem in aanmerking komt. 

Voor de behandeling van XL-Hair gelden volgende contra-indicaties:

  • Immunosuppressiva

  • Corticosteroïden

  • Auto-immuunziekten

  • Diabetes type 1

  • Acute reumatoïde artritis

  • Angina

  • Endocarditis

XL-Hair is een nieuwe mogelijkheid om haargroei te stimuleren voor verschillende stadia van kaalheid. XL Hair voedt en stimuleert de haarfollikels. Deze formule bevat 0,003ml/3ml Hyaluronzuur met 52 actieve ingrediënten waaronder groeifactor FGF, koperpeptide en cafeïne voor o.a. capillaire groei en het stimuleren van de groeifactoren die de haargroei bevorderen. XL-hair is geschikt voor mannen & vrouwen. 

XL-Hair heeft wetenschappelijk bewezen resultaten. De behandelprotocol van XL-Hair is verschillend voor mannen en vrouwen. Voor mannen zijn er 6 sessies nodig om de 8-10 dagen, voor vrouwen 8 sessies. Je moet ook rekening houden met een onderhoudsessie van 2x per jaar. Bijkomend is het gebruik van producten thuis aan te raden, dit stimuleert het effect. Er zijn 3 producten: een spray, een pre treatment shampoo en een post treatment shampoo.

Prijs Mannen
XL-Hair One Treatment: 150€
XL-Hair Basic Package: 1 Treatment + 1 Spray: 210€
XL-Hair Premium Package: 6 Treatment + 1 Spray: 800€
XL-Hair Diamond Package: 6 Treatment + 3 Daily Care Products: 900€ 

Prijs Vrouwen:
XL-Hair One Treatment: 150€
XL-Hair Basic Package: 1 Treatment + 1 Spray: 210€
XL-Hair Premium Package: 8 Treatment + 1 Spray: 995€
XL-Hair Diamond Package: 8 Treatment + 3 Daily Care Products: 1.095€

Wens jij meer info over XL-Hair, contacteer dan GRACIOUSCOSMETICS voor jouw gratis intakegesprek op het nummer +32 471 455.477.

XL Hair - GRACIOUSCOSMETICS
XL Hair - GRACIOUSCOSMETICS
bottom of page